Curs valutar 19 octombrie. Moneda euro a atins un nou record maxim

Curs valutar 19 octombrie 2021. Marți, Banca Națională a României va afișa un nou curs valutar în care vom afla cotațiile celor mai importante monede ale lumii, începând cu moneda unică europeană – euro. BNR publică un curs valutar în fiecare zi de luni până vineri, în jurul orelor 13.00.

Cursul valutar al zilei de marți, 19 octombrie 2021

Marți, în jurul orelor 13.00, BNR afișează al doilea curs valutar al săptămânii. Aflați aici cât a ajuns să coste un euro, un dolar american, care este valoarea lirei sterline, sau a francului elvețian.

1 euro =  4.9490 Lei

La primul curs valutar al acestei săptămâni, moneda unică europeană euro a fost cotată la 4.9481 lei, în scădere față de ultimul curs valutar al săptămânii trecute. În ultima perioadă, cea mai importantă monedă a lumii a înregistrat o succesiune de scăderi, cea mai mare cotație fiind de 4.949 lei. Facem mențiunea că săptămâna trecută, euro a atins un record minim cu valoarea de 4.947 lei.

Curs valutar 19 octombrie. Moneda euro a atins un nou record maxim

De la începutul acestui an, euro a depășit pragul psihologic de 4,90 lei și s-a menținut peste această valoare. Analiștii economici prevăd un nou record pentru această monedă, în următoarele șase luni.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

Potrivit specialiștilor, cea mai importantă monedă europeană are toate șansele să depășească un nou prag psihologic și să crească peste 5 lei.

1 dolar american = 4.2444

În ceea ce privește evoluția dolarului american, observăm fluctuații importante, de la valori minime la valori foarte mari. Cea mai mică valoare a dolarului din ultima perioadă a fost de 4.2627 lei.

Cât a ajuns să coste o liră sterlină

o liră sterlină = 5.8603 Lei

Evoluția lirei sterline a fost una pozitivă din punct de vedere al creșterilor. Această monedă a urcat până la 5.8686, după ședința BNR de luni, 18 octombrie. Cea mai mică valoare a acestei monede, raportat la ultima săptămână, a fost de 5.8251 lei.

1 franc elvețian = 4.619 Lei

Dintre toate cele mai mari monede ale lunii, francul elvețian a fluctuat cel mai mult în ultima perioadă când a avut o evoluție total imprevizibilă. Francul elvețian a început această săptămână cu o cotație de 4.6125 lei.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com