Curs valutar BNR 1 aprilie 2021. Cotația euro la început de lună

Curs valutar BNR 1 aprilie 2021. La ora 13.00 va fi publicat un nou curs valutar cu noile cotații ale celor mai importante monede ale lumii. Aflați aici cât costă euro, dolarul american, lira sterlină și francul elevețian.

Cursul valutar al zilei de 1 aprilie 2021

Moneda euro a depășit pragul psihologic de 4,9 după mai multe creșteri succesive. Și dolarul, dar și lira sterlină au crescut exponențial. 1 euro a ajuns să coste 4.9251 lei.

Curs valutar euro

1 euro = 4.9117 Lei

Este prima zi din această săptămână când moneda unică europeană euro înregistrează o scădere. La cursurile valutare precente publicate de BNR, euro a atins un nou record maxim, depășind și pragul psihologic de 4.90 lei.

Curs valutar dolarul american

1 dolar = 4.1836 Lei

În scădere este joi, 1 aprilie 2021, și dolarul american care s-a bucurat de cotații bune, cu evoluție favorabilă în ultima perioadă.

Curs valutar lira sterlină

1 liră = 5.7615 Lei

În ceea ce privește lira sterlină, aceasta a scăzut puțin, de la 5.7864 lei la 5.7615 lei.

Curs valutar francul elvețian

1 franc = 4.4216 Lei

Fancul elvețian a înregistrat o scădere semnificativă, de la 4.4513 lei, cât a fost cotația de miercuri, 31 martie, la 4.4216 cât este cotația în prima zi din aprilie.

Asiguratorii: populația României vulnerabilă în fața riscurilor

Potrivit unui studiu denumit Asigurările de viață, instrument de protecție pentru familie, populația României continuă să fie extrem de vulnerabilă în fața riscurilor. Cu alte cuvinte, pentru multe dintre români, un eveniment extrem, neprevăzut, cum ar fi un accident sau un deces, ar duce efectiv la scăderea nivelului de trai.

„Asigurările de viaţă sunt o soluţie concretă şi uşor accesibilă pentru reducerea vulnerabilităţii familiilor şi a dezechilibrelor sociale, completând astfel protecţia oferită de sistemul public”, a declarat Adrian MARIN, Preşedintele UNSAR.

Coordonatorul grupului de experți care a efectuat studiul a declarat că nivelul ridicat al deficitului de protecţie arată vulnerabilitatea familiilor din ţara noastră la evenimente neprevăzute, care le pot afecta serios resursele financiare. Radu Comșa este de părere că, dată fiind criza sanitară în care ne află, nevoia de protecţie este şi mai mare în această perioadă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com