Curs valutar BNR 10 mai 2021. Cădere spectaculoasă a monedei Euro la început de săptămână

Curs valutar BNR 10 mai 2021. Este primul curs valutar al săptămânii, pe care Banca Națională a României îl publică înainte de ședința de la ora 13.00. Huff.ro actualizează datele în timp real, astfel că puteți afla aici cum sunt cotate cele mai importante monede ale lumii.

a

Curs valutar BNR ar zilei de luni, 10 mai

Cursul valutar prezintă cotațiilor celor mai importante monede ale lumii: moneda unică europeană euro, dolarul american, francul elvețian și lira sterlină. Iată care sunt cotațiile de luni, 10 mai 2021.

Curs valutar euro

1 euro = 4.9259 Lei
Evoluția monedei unice europene euro a fost una imprevizibilă în ultima perioadă, cu fluctuații semnificative ale valorii, însă toate peste 4,90 lei – pragul psihologic a fost depășit în urmă cu câteva săptămâni.

Curs valutar BNR 10 mai 2021. Cădere spectaculoasă a Euro la început de săptămână

Curs valutar dolarul american

1 dolar american = 4.0492 Lei
Dolarul american a fost în cădere liberă la ultimele ședințe ale Băncii Naționale a României. La cursul valutar de vineri, 7 mai 2021, dolarul a fost cotat la 4,08 lei.

Curs valutar lira sterlină

o liră sterlină = 5.7056 Lei
În ceea ce privește lira sterlină se observă o scădere majoră de la 5.703 la 5.677 lei cât a fost cotată lira la cursul valutar din 7 mai.

Curs valutar francul elvețian

1 franc elvețian = 4.4955 Lei

După o serie de creșteri consecutive, francul elvețian a coborât foarte puțin, de la 4.4961 la 4.4941. Astăzi la ora 13.00, BNR actualizează datele și vom afla care este noua cotație a francului.

Avertisment INS – au crescut importurile României

Institutul Național de Statistică anunță că România importă mai mult decât exportă. Potrivit datelor publicate de această instituție, în perioada ianuarie-martie 2021, importurile pe care le-a făcut țara noastră au crescut cu 7,1%, în timp ce exporturile au crescut cu 3,9%. Comparațiile au făcut făcute cu aceeași perioadă a anului trecut.

„În perioada 1 ianuarie – 31 martie 2021, exporturile FOB („Free on Board”, adică prețul la frontiera țării exportatoare, conform INS) au însumat 17719,5 milioane de euro , iar importurile CIF („Cost Insurance Freight”, adică prețul la frontiera țării importatoare) au însumat 23046,5 milioane de euro”, potrivit INS.

Cu privire la aceste date, premierul Florin Cîțu a declarat că România începe să devină competitivă pe piața internațională.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com