Curs valutar BNR 29 decembrie 2020. Incredibil ce se întâmplă cu euro

Curs valutar BNR 29 decembrie 2020. În jurul orelor 13.00, Banca Națională a României (BNR) va afișa cursul valutar valabil până mâine la aceeași oră. Până atunci vă punem la dispoziție cursul valutar valabil până în acest moment, publicat luni, 28 decembrie 2020. Vă prezentăm valorile celor mai importante monede ale lumii.

Curs valutar 28 decembrie 2020. Euro

La cursul valutar din 28 decembrie, moneda unică europeană euro a atins un nou maxim istoric, fiind cotată la 4.8735 lei. La cursul din 23 decembrie, moneda euro a fost 4.8705 lei. Cea mai mică valoare atinsă de euro în ultima săptămână a fost de 4.8649 lei, la cursul din 22 decembrie 2020.

Dolarul american a avut o evoluție imprevizibilă în ultima săptămână când a înregistrat fluctuații extrem de mari. De la valoarea de 4.0068 cât a fost cotat dolarul la cursul din 21 decembrie, a coborât până la 3.9774 lei la cursul valutar din 22 decembrie. A mai crescut ulterior până la valoarea de 3.9971 lei, ajungând la cursul din 28 decembrie să fie cotat la 3.9904 lei.

Lira sterlină. În ultima săptămână, lira sterlină a avut o succesiune de creșteri al căror apogeu a fost la cursul valutar din 24 decembrie = 5.4354 lei. Aceasta a fost cea mai mare valoare înregistrată de lira sterlină în ultimele zile. La cursul valutar din 28 decembrie, lira a fost cotată la 5.3833 lei.

Francul elvețian a atins pragul minim de 4.4808 la cursul valutar din 28 decembrie 2020. Cea mai mare valoare a fost înregistrată pe 17 decembrie, când francul elevețian a fost cotat la 4.5063 lei.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

Curs valutar 29 decembrie 2020

Euro = 4.8743 Lei
Dolarul american = 3.9797 Lei
Lira sterlină = 5.3646 Lei
Francul elvețian = 4.4926 Lei

Impactul creșterii Robor pentru rata ta

Indicii Robor la trei și la șase luni sunt cei mai folosiți de către bănci pentru stabilirea dobânzilor. Ratele creditelor acordate pe o perioadă foarte lungă sunt foarte sensibile la variația ratelor de dobândă. Modificări de câteva puncte procentuale ale dobânzilor interbancare pot conduce la modificări însemnate ale ratelor lunare și pot pune presiune pe capacitatea de rambursare a debitorilor.

Pentru a preveni situațiile în care debitorii se îndatorează în exces, este esențială prezentarea clienților, a ratei lunare aferente creditului solicitat în diverse scenarii de evoluție a dobânzilor interbancare.

Curs valutar 28 decembrie 2020

O soluție pentru creditele existente cu dobândă variabilă, este transformarea creditului în unul cu dobândă fixa, cu ajutorul refinanțării. Poate că dobânda lunară nu este avantajoasă acum, însă pe termen lung vei plăti mai puțin către bancă.

Alte soluții pentru situatiile în care nu mai poți plăti rata sunt refinanțările mai avantajoase, prelungirea duratei creditului, cu reducerea obligației de plată ca urmare a distribuirii ei pe o durată mai mare.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com