AD

ACTUALITATE

Curs valutar BNR 6 aprilie 2020. Câți lei costă moneda europeană la început de săptămână

todayaprilie 6, 2020 1

Background
share close
AD
AD

Curs valutar BNR 6 aprilie 2020. Banca Națională a României actualizează zilnic cursul valutar la ora 13.00. Până atunci, ne vom raporta la valorile publicate vineri, 3 aprilie.

Curs BNR 6 aprilie pentru Euro

Potrivit Băncii Naționale a României, euro a fost cotat vineri la 4,8286 lei. Așadar, moneda europeană a scăzut vineri, față de valoarea înregistrată joi, 4,8288 lei.

1 euro-

Curs valutar 6 aprilie pentru Dolar

Dolarul american a înregistrat vineri valoarea de 4,4674 lei. Pe data de 23 martie, dolarul a atins prețul cel mai mare din istoria leului, cu valoarea de 4,5316 lei.

1 dolar-

Curs BNR 6 aprilie lira sterlină

Potrivit BNR, lira sterlină a fost cotată vineri la 5,4858 lei, înregistrând o scădere spre deosebire de ziua de joi, când a avut valoarea de 5,4966 lei.

1 liră sterlină-

Curs valutar 6 aprilie franc elvețian

Vineri, francul elvețian a fost cotat la 4,5775 lei. În ultima săptămâna, francul a avut mai multe creșteri și coborâri istorice.

1 franc elvețian-

Cotațiile zilei de 6 aprilie pentru monedele lumii

Euro-

Dolar-

Dolarul australian-

Dolarul canadian-

Francul elveţian-

Lira sterlină-

Leul moldovenesc-

Lira turcească-

Aurul a înregistrat vineri, 231,4961 lei pentru un gram. În data de 24 februarie 2020, aurul a atins cel mai puternic nivel din istorie în fața leului, și anume 240,4606 lei pentru un gram.

ROBOR

Indicele ROBOR la trei luni s-a mărit cu 0,02, și a ajuns astfel la 2,57%. Indicele calculat la 6 luni a crescut și el cu 0,02, ajungând la 2,64%.

Iar indicele ROBOR la 12 luni s-a mărit cu 0.01, ajungând astfel la 2,67%.

Potrivit Financer.ro, în ultima perioadă, rata inflației a înregistrat o evoluție ascendentă.

„Cei care vorbesc de „dobânda la dobândă” (capitalizarea dobânzii) nu înțeleg cum funcționează o piață financiară, cum funcționează o economie în general. Pe perioada celor nouă luni de zile, cât se amână plata ratelor, sistemul financiar-bancar trebuie să funcționeze, or pierderile suferite s-ar fi repercutat asupra celor care își vor plăti în continuare ratele la timp. Tot ceea ce plătim noi astăzi, vom plăti prin taxe în viitor. Tot ceea ce pierd companiile astăzi va fi taxat în alte costuri” sustine Florin Cîțu.

sursa : rol.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com