Cutremur în România, în urmă cu puțin timp. Ce magnitudine a înregistrat seismul și unde a fost resimțit

În urmă cu puțin timp, România a fost zguduită din nou de un cutremur. Potrivit Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), seismul a avut loc în această dimineață. Iată ce magnitudine a înregistrat acest cutremur, dar și unde a fost resimțit mai exact!

a

Un nou cutremur s-a produs în România, în urmă cu puțin timp. Conform Insitutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), seismul a avut loc la ora 10:51 (ora locală a României)

Cutremur în România, în urmă cu puțin timp

Conform Insitutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), în această dimineață, la ora 10:51, un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe scara Richter a avut loc în zona seismică Vrancea, județul Buzău

Seismul s-a produs la adâncimea de 145 de kilometri și a fost resimțit în următoarele orașe: 55 km E de Brașov, 65 km N de Ploiești, 120 km N de București, 127 km S de Bacău, 133 km NE de Pitești, 135 km V de Brăila, 137 km V de Galați, 170 km E de Sibiu, 185 km N de Ruse, 210km SV de Iași.

Cinci cutremure în țara noastră, în urmă cu doar o zi

În urmă cu doar o zi, potrivit INCDFP, cinci cutremure au avut loc în țara noastră. Primul cutremur a înregistrat magnitudinea de 4,5 grade pe scara Richter, iar celalalte seisme au înregistrat magnitudinile de 2,6; 2,9; 2,7 și 2 grade pe scara Richter.

Toate cele cinci seisme au avut loc în zona seismică Vrancea, județul Buzău, iar primul cutremur a fost resimțit în apropierea următoarelor orașe din România: 74 km nord-est de Ploieşti, 94 km vest de Brăila, 98 km est de Braşov, 99 km vest de Galaţi şi 114 km nord-est de Bucureşti.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com