Cutremur în România luni dimineață. Ce magnitudine a avut?

Cutremur în România luni dimineață. Ce magnitudine a avut?
 Cutremur în România luni dimineață.

Cutremur în România luni dimineață. Seismul s-a produs la ora 03:09 și a avut magnitudinea de 4,1, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Un cutremur s-a produs luni dimineață în România, la ora 03:09, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, potrivit unui anunț făcut de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Cutremur în România luni dimineață

Cutremurul de luni dimineață s-a produs la o adâncime de 112 kilometri în apropiere de următoarele orașe: 70km E de Brașov, 77km NE de Ploiești, 116km S de Bacău, 120km V de Brăila, 121km V de Galați, 128km N de București, 150km NE de Pitești, 185km E de Sibiu, 193km N de Ruse, 197km SV de Iași.

La o distanță de două ore s-a produs un alt seism, mult mai slab, cu magnitudinea de 2,3.

Cutremurul s-a produs la ora 05:11, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, la adâncimea de 131 km.

Al doilea cutremur de luni dimineață s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 85km E de Brașov, 95km NE de Ploiești, 101km S de Bacău, 108km V de Galați, 109km NV de Brăila, 144km N de București, 170km NE de Pitești, 180km SV de Iași, 199km E de Sibiu, 209km N de Ruse.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

Ce magnitudine a avut?

De la începutul lunii iulie, în România, au avut loc 11 cutremure cu magnitudini cuprinse între 2,1 și 4,3 pe scara Richter.

Cel mai serios cutremur din anul 2021 s-a produs în data de 26 mai și a avut o magnitudine de 4,7. Acesta s-a resimțit și la București.

Specialiștii INFP spun că în zona seismică Vrancea este normală apariția unui seism mai puternic din când în când. Astfel, odată la doi ani ar trebui să apară un cutremur de 5 – 6 grade pe scara Richter, iar acest lucru ar intra într-o activitate seismică normală în România.

Rămâne de văzut când va veni inevitabilul mare cutremur. Toți îl așteptăm. Să vedem în ce măsură ne va prinde pregătiți.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com