AD

ACTUALITATE

Cutremur la Caracal! E vorba de Alexandra Măceșanu. Primarul a dat vestea

todayianuarie 2, 2022 1

Background
share close
AD
AD
Cutremur la Caracal! E vorba de Alexandra Măceșanu. Primarul a dat vestea

Autoritățile locale din satul natal al Alexandrei Măceșanu au luat o decizie la care nu mulți s-ar fi așteptat. Primarul dorește ca adolescenta și cazul ei să nu fie uitat de oameni, motiv pentru care are un proiect măreț.

Cutremur la Caracal! E vorba de Alexandra Măceșanu

Gheorghe Tudorașcu, primarul comunei Dobrosloveni, a declarat că dorește să realizeze un parc și o statuie care să poarte numele Alexandrei Măceșanu, adolescenta care în vara anului 2019 a sunat la 112 după ajutor, însă oamenii legii nu au acționat la timp.

Acesta a declarat că încă este afectat de dispariția adolescentei, spunând că era o fată extraordinară, potrivit fanatik.ro.

”O fată extraordinară, talentată și cu mult bun simț. Vă dați seama că dacă pe noi ne-a dat peste cap tot cazul ăsta, darămite pe părinți”, spune primarul comunei Dobrosloveni pentru sursa anterior citată.

Va construi un parc și o statuie

Primarul Gheorghe Tudorașcu a declarat în vara anului 2019, imediat după tragedie, că intenționează să facă un parc în amintirea adolescentei și că acesta va fi amplasat în fața școlii din localitate.

“Vom amenaja un parc în faţa şcolii din Dobrosloveni, în apropiere de DN 64, dedicat Alexandrei Măceşanu. Am luat legătura şi cu arhitecţi, pentru a ridica un bust al Alexandrei în mărime naturală în acest parc. Nu pot spune acum din ce fonduri vom realiza parcul, bustul, dar sunt convins că vom găsi soluţii, fie că vom face din fonduri locale, poate şi donaţii”, spunea primarul la acea vreme.

În prezent, Gheorghe Tudorașcu a spus că se lucrează la chestiuni administrative precum cadastrul și parcelarea terenului. De asemenea, el spune că este nevoie și de acordul familiei.

”Mergem înainte cu proiectul, a durat și durează ceva mai mult pentru că e complicat din punct de vedere administrativ, ca să zic așa. Terenul respectiv trebuie parcelat, apoi trecut în cadastru, sunt necesare planuri concrete, nu e simplu. Intenționăm să ridicăm o statuie în mijlocul parcului pe care vrem să-l dedicăm Alexandrei.

Pentru acest lucru ne trebuie, evident, acordul familiei. Pentru noi, important este ca nimeni să nu uite de Alexandra, de cazul ei. La momentul oportun, vom trece cheltuielile necesare pe ordinea de zi a Consiliului Local și sunt convins că vom rezolva totul”, spune primarul.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com