AD

HOROSCOP

Dacă iubitul tău face aceste 5 lucruri, înseamnă că nu ești pe lista lui de priorități

todayfebruarie 20, 2018 9

Background
share close
AD
AD

Te-ai gândit vreodată dacă relația ta are vreun viitor sau dacă mai există dragoste între tine și partenerul tău? Atunci când iubim, de cele mai multe ori tindem să nu vedem adevărul din relația noastră și continuăm să rămânem chiar dacă nu ne simțim apreciate.

Totuși, acest lucru ar trebui să se schimbe și să deschidem ochii la timp. Nu ai de ce să rămâi într-o relație în care nu ești fericită și, mai ales, în care nu ești respectată.

Tu ar trebui să fi prioritatea iubitului tău, iar dacă nu ești, înseamnă că nu este el alesul. Există anumite semne care dezvăluie dacă ești sau nu una dintre prioritățile partenerului tău. Le-ai observat până acum?

1. Nu comunică cu tine.

Într-o relație sănătoasă trebuie să existe comunicare. Dacă iubitul tău nu te sună, nu te vizitează și nici măcar nu îți dă un mesaj, înseamnă că nu ești atât de importantă pentru el.

2. Nu te ascultă.

În momentul în care partenerul tău nu te mai ascultă când ai ceva pe suflet trăiești un sentiment neplăcut și frustrant. Dacă nu-l interesează ce te macină și ce te afectează, este clar că nu este bărbatul potrivit pentru tine.

3. Te privește cu privire absentă sau nici nu se uită la tine.

Bineînțeles că îți amintești momentele în care vă puteați înțelege din priviri fără să fie nevoie de vorbe pentru știi ce simte celălalt, însă acest lucru se întâmplă din ce în ce mai puțin cu timpul pentru că se ajunge la alte priorități.

4. Nu-l interesează dacă te curtează alți bărbați.

Un bărbat îndrăgostit este mai gelos decât o femeie atunci când iubita lui este curtată de alți bărbați. Dacă la începutul relației se enerva imediat când se uitau bărbații după tine sau când vorbeai cu un amic, iar acum nu mai reacționează în nici un fel, înseamnă că nu mai este interesat de relația cu tine.

5. Nu face diferența între tine și alte femei.

Dacă nu simți că primești mai multă atenție sau iubire din partea lui decât primesc celelalte femei din viața lui, înseamnă că ești ca toate celelalte pentru el. Dacă nu te face să te simți specială, înseamnă că nu ești prioritatea lui.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com