DAN BITTMAN, ATAC DUR LA ADRESA LUI RAED ARAFAT. CE L-A SCOS DIN SĂRITE PE ARTIST ȘI CE PĂRERE ARE DESPRE VACCINARE

Dan Bittman a lansat un nou atac dur la adresa autorităților și se a vorbit inclusiv despre vaccinarea anti-covid-19. Artistul a punctat mai multe aspecte legate de Raed Arafat. 

a

Dan Bittman a abordat din nou situația epidemiologică de la noi din țară și a vorbit deschis și despre vaccinarea anti-covid-19, dar și despre Raed Arafat. Artistul s-a arătat deranjat de faptul că în programul de Revelion de la TVR 1 a fost criticat de mai multe persoane.

„În România s-a instituit dictatura miştoului şi a prostiei şi nimeni nu înţelege ce se întâmplă. Eu am fost invitat într-un program de Revelion. Am cântat trei piese româneşti vechi. N-au avut nicio legătură cu masca şi nici cu preşedintele, nici cu Ministerul Sănătăţii. Mă simt mai curat ca lacrima”, a declarat Dan Bittman, în direct la România TV.

Ce spune Dan Bittman despre Raed Arafat

Bittman a vorbit și despre Raed Arafat și s-a legat de faptul că acesta le-a impus românilor anumite condiții cu privire la modul în care pot să-și petreacă, în acest an, Sărbătorile de Iarnă.

„M-am săturat ca un medic venit în România, cum au venit cu zecile de mii, a ajuns în măsură să-mi spună mie, cetăţean al republicii, de 58 de ani, ce trebuie să fac, cum trebuie să mă port, cum trebuie să duc Crăciunul şi sărbătorile alături de familie şi de prieteni. Este interzis aşa ceva şi voi lupta până la ultima suflare împotriva unor oameni care nu ştiu pe ce lume trăiesc şi chiar cred că ne pot lua de fraieri”,, a mai spus Bittman.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com