Dan Bittman revine cu noi declarații controversate despre COVID: E o afacere excepțională

Dan Bittman revine cu noi teorii despre coronavirus. Într-o emisiune a postului Antena 3, artistul a spus că pandemia nu este decât „o afacere extraordinară” pentru anumiți indivizi, care au beneficii financiare de pe urma ei.

a

„Ni se spune cum trebuie să stăm la petrecerile de Crăciun, de Revelion. Tot timpul o să fie întreținută starea asta. Poate e chiar bănoasă, adică poate sunt categorii sociale care câștigă enorm de mult din aceste reglementări”, a spus Bittman, la Antena 3.

Solistul trupei Holograf susține că pandemia va fi întreținută de aceși indivizi timp de mai mulți ani, pentru a își mări veniturile de pe urma medicamentelor vândute populației.

„Pandemia ar putea dura ani de acum încolo. E o afacere excepțională. Încep să mă gândesc să produc și eu într-o pivniță niște Azitrox, aspirină. O sa înceapă specula, va dați seama. O să înceapă o luptă între polii de putere, între oameni de afaceri puternici și atunci o să înceapă scandalul între ei”, a mai declarat vedeta.

Nu este prima oară când Dan Bittman își exprimă neîncrederea în pandemia de coronavirus și nemulțumirea fața de autoritățile care o manageriază. În urmă cu câteva luni, artistul se plângea de măsurile restrictive impuse în urma a ceea ce numea „minciuna COVID”. Cîntărețul considera că nu este un virus letal și că „ni se trimit vaccinuri ca la o țară-cobai”.

„Nu se moare de Covid! E foarte simplu să te declare cineva pozitiv”, afirma vedeta în octombrie, tot la postul Antena 3.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com