Dan Negru, certat de o fană pentru ”panarama” de la Acces Direct! ”Ce treabă am eu?” Totul după o postare cu Florin Niță, eroul meciului cu Germania

Florin Niță a fost, fără îndoială, omul numărul unu al naționalei conduse de Mirel Rădoi. O singură dată a fost înfins fostul portar al Stelei în partida cu Germania, dar a scos alte câteva mingi pe care scria gol. Dan Negru avea să facă o comparație cu omologul lui din poarta nemților, Neuer.

Iată ce a scris Dan Negru, care avea apoi să fie ”certat” de o admiratoare a paginii sale de pe Facebook. ”Băgați-le în fund poveștile aspiraționale influencerilor! Aia adevărată e lui a Florin Niță. Germania a umilit ieri România în joc, dar fără Niță nemții dădeau 4-5 goluri.

Am găsit un interviu a lui Florin in GSP din 2018.

În vreme ce Manuel Neuer, portarul nemților, mergea la antrenamente la Shalke cu ursulețul după el și avea un regim alimentar calculat, Niță, fără părinții care i-au murit când era copil, ambala cozonaci la o fabrică de cozonaci.

Când l-au întrebat aseară cine l-a încurajat în toată perioada asta, Niță a răspuns în lacrimi: „Soția mea! Atât!”

„Atât”! Despre asta e România. Despre Atât”, a scris Dan Negru.

Dan Negru, certat de o fană pentru ”panarama” de la Acces Direct! Totul după o postare cu Florin Niță

Iar fanii lui au luat cu asalt pagina. O femeia avea, însă, să-l ”certe” puțintel.”Poveștile astea de viață ar trebui să le repetați și să le arătați mereu la TV, nu panarama cu acces direct”, a scris ea. Replica lui Negru a venit imediat: ”Ce treabă am eu cu ”panarama Acces Direc”???”

”Jos pălăria! De aseară, Niță e eroul băiatului meu. Şi al foarte multor alți copii români şi nu numai!”, ” Asta e problema de caracter a poporului român. Astăzi Niță e erou! Toți îl laudă. Dacă în Armenia greșește și pierdem din cauza greșelii sale, două treimi sau chiar mai mulți dintre cei care l-au lăudat azi vor șterge pe jos cu el. Mă refer aici la oamenii obișnuiți, nici nu mai spun ce îi va face presa sportive”, ” Dan Negru în afara faptului ca ești un om de televiziune grozav….esti un om mult mai grozav care știe să vadă fiecare poveste așa cum este și scoți din ea cele mai bune”învățături” și mulțumim că le împărtășești cu noi!”, au mai comentat fanii.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com