Dan Negru motivează plecarea de la Antena 1. Ce a declarat despre foștii lui colegi

La o zi după ce s-a aflat că a demisionat de la Antena 1 și că a semnat deja cu postul de televiziune Kanal D, Dan Negru și-a motivat alegerea și decizia și a ținut să facă anumite precizări pe acest subiect intens dezbătut în spațiul public.

a

Ce spune Dan Negru despre plecarea de la Antena 1

S-au adunat 22 de ani în care Dan Negru a fost vedeta postului de televiziune Antena 1, iar plecarea sa a fost un șoc pentru toată lumea. Abia ce a prezentat revelionul cu numărul 22, că a și anunțat că-și încheie activitatea la postul tv al familiei Voiculescu.

Realizatorul tv a făcut primele declarații după mutarea la Kanal D. El a spus că cei mai frumoși ani sunt cei care vor veni și că le mulțumește colegilor care l-au supranumit regele audiențelor.

Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni! Mulțumesc pentru toți anii din urmă! Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei. Le mulțumesc! Porecla “regele audiențelor” le-o datorez lor! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune și împreună plecăm pe drumuri noi, a spus Dan Negru printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Dan Negru: nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași

Prezentatorul tv care s-a mutat la Kanal D i-a îndemnat pe toți cei care îl cunosc să nu caute vreo urmă de neînțelegere cu cei de la Antena 1 pentru că nu există. Dan Negru a semnat deja cu postul de televiziune deținut în România de către Dogan.

Iată ce a spus Dan Negru despre colegii lui de la Antena 1! Negru a ținut să precizeze că există un om căruia îi mulțumește pentru cariera sal, iar acel om este Valeriu Lazarov, unul dintre fondatorii televiziunii moderne europene.

Ei rămân prietenii și colegii mei. Lecția de fair-play spune să nu arunci cu pietre in fântâna din care ai băut apă! Există un om căruia ii mulțumesc deplin pentru drumurile mele trecute și viitoare: Valeriu Lazarov, unul din fondatorii televiziunii moderne europene. Cand începeam un proiect nou ne îndemna “să țintim luna “/ “Și dacă ratați luna, sigur nimeriți o stea!”, a mai scris Dan Negru.

Cel supranumit regele audiențelor a anunțat că s-au împlinit 30 de ani de la prima sa legitimație din Radio-Televiziunea Română. Dan Negru a părăsit postul tv al familiei Voiculescu după mai bine de două decenii.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com