Dan Negru, prima reacție după moartea lui Arşinel: “Televiziunea pierde o lume pe care nu mai are cu cine să o înlocuiască” - RADIO FX NET

Dan Negru, prima reacție după moartea lui Arşinel: “Televiziunea pierde o lume pe care nu mai are cu cine să o înlocuiască”

Dan Negru, mesaj după moartea lui Alexandru Arșinel

Dan Negru crede că odată cu plecarea din această a lume a îndrăgitului actor, televiziunea pierde personalități care nu mai pot fi înlocuite de nimeni.

Prezentatorul de la Kanal D a subliniat că, de-a lungul carierei sale, Alexandru Arșinel, Stela Popescu și Florin Piersic i-au adus audiențe mari emisiunilor sale. Totodată, Dan Negru a punctat că Alexandru Arșinel n-a lipsit la niciun Revelion, din ultimele 25 pe care el le-a moderat, la Antena 1.

”Arșinel, ca Stela sau Florin Pierisc garantau audiente tv. Televziunea pierde o lume pe care nu mai are cu cine sa o înlocuiască.

Din ultimele 25 de revelioane pe care le-am prezentat , Arșinel n-a lipsit niciodata și el e unul din cei carora le dataorez audiente uriașe ale show-urilor tv”, a spus Dan Negru, în exclusivitate pentru FANATIK.

Dan Negru, interviu cu Alexandru Arșinel despre momentul întâlnirii cu Dumnezeu

Pe contul său de facebook, Dan Negru a publicat un interviu video cu regretatul actor, în care Alexandru Arșinel vorbea cu el despre o posibilă întâlnire cu Dumnezeu și despre ce i-ar spune Acestuia. ”Azi a venit ziua…” a notat prezentatorul.

”L-am întrebat pe Arșinel ce i-ar spune lui Dumnezeu în ziua in care ar veni la el și i-ar spune că a expirat “contractul” pe care l-au semnat in 1939. Azi a venit ziua…”, a scris Dan Negru în dreptul filmulețului atașat.

Alexandru Arșinel a încetat din viață joi seară, la vârsta de 83 de ani. Era bolnav de mai multă vreme și de mai bine de o săptămână era internat la Terapie Intensivă, la Spitalul Universitar din București.

Alexandru Arșinel și-a lăsat în urmă soția, Marilena Arșinel, care este imobilizată la pat. Cu aceasta avea doi copii: Bogdan și Cristian Arșinel.

sursa : https://www.fanatik.ro/dan-negru-veste-trista-dupa-moartea-lui-arsinel-televiziunea-pierde-o-lume-pe-care-nu-mai-are-cu-cine-sa-o-inlocuiasca-20191299?utm_medium=Social&utm_source=FBcrossPoptamas_DnGR&fbclid=IwAR3AZKsaeBCcDj4jJlzppMDGevB81def8LNcJQxLG6PInuDc0T2Fk4vi0EY

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com