Dana Budeanu, critici dure pentru cuplul Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău

Dana Bundeanu continuă seria de critici la adresa vedetelor din România, în seria de vloguri de pe canalul său de YouTube. Printre cei vizați se numără și cel format din Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău.

Creatoarea de modă și-a arătat aprecierea pentru Bianca, însă l-a criticat dur pe noul ei iubit. Dana Budeanu s-a arătat nemulțumită atât de faptul că acesta este încă un bărbat însurat, cât și de aspectul acestuia. Ea l-a taxat dur pentru tunsoare, dar și pentru felul în care s-a îmbrăcat la aeroport.

„Bă, Bianca. Deci tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează. Nu e vreo rușine și, în general, trebuie să fim asumați. Și nu dăm oricum socoteală nimănui, în legătură cu nimic. Dacă tu l-ai acceptat. Bianca a ajuns la un statut și cam… tu ești iubitul lui Bianca, nu e Bianca cu cineva. Asta e viața. Femeia a muncit și a ajuns la acest statut„, spune Budeanu.

În vlogul ei, Dana Budeanu afirmă că Bianca drăgușanu este cea care le dă valoare iubiților ei, în ciuda faptului că a fost acuzată că stă cu Gabi Bădăllău pentru Bani.

Noul iubit al lui Bianca Drăgușanu… Ăsta e însurat? N-a divorțat acum cinci ani? Și asta cu lupta pentru custodia copiilor, o prostie. În ce sens se luptă? Te-ai trezit, trebuie să stai geană pe Bianca, ce timp să mai ai de copii. Fii atentă, băi, Bianca, v-ați combinat, să fiți fericiți. Dă-i drumul mai repede la divorț, scapă și ea, scapi și tu. Important e următoarea: că tu erai în șlapi în aeroport. (n.r. Gabi Bădălău)”, a mai adugat Dana Budeanu.

Dana Budeanu, critici dure pentru Gabi Bădălău

Bianca și Gabi Bădălău s-au întors recent dintr-o superbă vacanță în Maldive și au fost surprinși de reporteri într-o imagine pe aeroport. Ținuta afișată de Gabi în această imagine a dranjat-o foarte tare pe Dana Budeanu, care l-a criticat dur pentru șlapii pe care îi purta.

„Ce v-am spus eu despre șlapi? Bă, sunteți niște maidanezi, ăștia în șlapi. Ce înseamnă, mă, să umbli în șlapi în aeroport? În șlapi mergi doar pe plajă. Încetați cu expunerea asta infectă, este oribil. Ce vrei cu degetele de la picioare? Ce, ți-e cald în aeroport sau ce? Pune dreacu’ ceva în picioare.

Deci, Bianca, prima condiție! Ăștia ca și ăla de dinainte, nu știu cum îl chema, Bodi așa… Și ăla era tot în șlapi prin oraș. Nu există. Bărbat în șlapi nu există! Toți ăștia de sex masculin care umblă în șlapi sunt niște melteni. Ca să ne înțelegem foarte clar. Tu nu te razi când ai ceafa aia? Ce e acolo? Zici că tundea unul pe gazon și te-a tuns pe tine. Cu șlapi și cu ceafa aia…”, a spus creatoarea de modă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com