Dana Budeanu: „Mama era întodeauna fericită, când o suna maică-sa îi cădea fața pe jos”

Dana Buneanu a vorbit foarte rar despre familia sa, dar într-un interviu a vorbit despre mama sa. Aceata a dezvăluit cum a fost copilăria sa și cum a reușit mama sa să-i explice, de ce oamenii sunt proști. Dana Budeanu consideră că oamenii pot trăi fericiți, dar mulți n-o fac că sunt proști.

Dana Budeanu: „Eu o salvam pe mama mea de maică-sa”

În extrem de ralele confidențe ale sale, Dana Budeanu povestea că mama sa era întodeauna fericită, niciodată nu era tristă indiferent ce se întâmpla.

Totul se sfâșia când suna telefonul fix și o suna bunica, ei.

„Mi-am dat seama că niciodată nu trebuie să fii trist și am început să răspund eu în locul mamei la telefon. Nu i-o mai dadăea bunicii la telefon pentru că devenea mereu tristă. Îmi doream să o salvez de maică-sa”.

Dana Budeanu spune că mama ei a învățat-o de ce oamenii sunt „proști”. Mai precis aceasta a înțeles că nu este vorba de cum arăți, ci de modul în care te raportezi la tine.

Consideră că oamenii se plâng mereu de orice, iar aici îl dădea exemplu chiar pe tatăl ei, care venea acasă iarna și se plângea că este frig.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com