Dana Nălbaru surprinde, din nou, cu apariția ei! Cum a fost văzută alături de fiul ei

Dana Nalbaru

Dana Nălbaru, fostă membră a trupei Hi-Q și soția lui Dragoș Bucur, uimește mai mereu, în ultimii ani, cu fizicul său. Vedeta este criticată de fani că nu are grijă de felul cum arată. Iată cum a fost suprinsă de paparazzi, alături de fiul ei, la un restaurant.

a

Dana Nălbaru surprinde, din nou, cu apariția ei! Cum a fost văzută alături de fiul ei

La cei 44 de ani, Dana Nălbaru este schimbată radical, față de cum o știam cu toții. Fizicul șarmant de altădată a dispărut, iar mulți fani cred că aceasta nu mai are timp sau refuză să mai aibă apariții care să atragă toate privirile. În urmă cu puțin timp, paparazzi au surprins-o pe Dana Nălbaru, la un restaurant, alături de fiul ei. În imagini, se vede cât de mult s-a schimbat fosta membră de la Hi-Q în ultimii ani, potrivit Spynews.

La restaurant, soția lui Dragoș Bucur purta un maiou negru, avea părul prins în coadă, și discuta cu cineva, parcă nemulțumită. Fiul ei era foarte cuminte în timpul discuției, semn că Dana Nălbaru l-a educat corespunzător.

Viața de familie se pare că și-a pus amprenta asupra schimbării aspectului fizic radical al Danei Nălbaru. Este mamă a trei copii, mai exact: doi copii biologici, o fată și un băiat,  iar o altă fată este înfiată. În privința fiicei adoptate, Dana Nălbaru a spus la Acces Direct că ei și lui Dragoș Bucur nu le-a fost ușor să facă acest pas.

”A trebuit să fim amândoi absdsolut convinși și sinceri vis avis de subiectul asta pentru că a dopta un copil nu e un lucru ușor. Și vine cu tot felul de provocări. Din punctul meu de vedere, cel mai greu a fost să o înțeleg. Pentru că ea la 5 ani e un copil care are deja un bagaj de informații în spate, o anumită educație și pe lângă traumele pe care le-a avut, dacă cu copilul biologic există acea comunicare chimică, hormonală și îl înțelegi, fără să vorbești, cu Roxana nu a existat lucrul acesta și asta mi s-a părut cel mai greu lucru pentru că a trebuit să înțeleg lucruri care îmi erau aproape imposibil de înțeles și a trebuit să găsesc metode de comunicare cu ea”, a povestit Dana Nălbaru.

Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru folosesc metoda Montessori în educaţia celor trei copii ai lor. "Independenţi

Deși a venit într-o familie nouă, fetița adoptată se simte ca parte din ea  ”Ea este perfect integrată în familie, suntem foarte bine cu toții și sunt foarte fericită că mi-a dat Dumnezeu puterea asta de a înțelege, de a o înțelege pe ea, pentru că a trecut pitică prin niște lucruri destul de grele. Roxana este foarte drăguță, este un copil care se poate face foarte plăcut și e foarte veselă și foarte plină de viață. Vrea să cunoască tot, i-a lipsit până la 5 ani lucrul acesta, s-a integrat la școală, i-a fost greu să înțeleagă de ce trebuie să se ducă la școală”, a mai declarat pentru Acces Direct Dana Nălbaru.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com