Dana Rogoz a răbufnit. Mesaj dur postat de actriță pe rețelele sociale

Dana Rogoz este la curent cu situația provocată de virus și cunoaște toate informațiile legate de pandemie, chiar dacă este preocupată de carieră și de creșterea celor doi copii.

a

Aceasta a reacționat pe rețelele de socializare și a afirmat că românii nu pot să fie civilizați și să dea dovadă de empatie în această situație dificlă în care ne aflăm.

Mesaj dur postat de Dana Rogoz în legătură cu reacțiile oamenilor în pandemie

Actrița și-a pus câteva întrebări în legătură cu felul în care se comportă oamenii unii cu alții, mai ales în perioada delicată pe care o traversăm.

La începutul pandemiei copiii erau încurajați să deseneze și să creadă că totul va fi bine, iar adulții sperau că dacă vom avea grijă unii de alții, vom trece cu bine peste această încercare.

Eforul medicilor era respectat și erau numiți de toată lumea „eroi”, erau aplaudați și li se aprecia efortul enorm pe care îl făceau.

Situația este diferită acum, oamenii au devenit mai răi și văd o oportunitate de a se ataca reciproc, în orice situație apare.

Nu mai există înțelegere și compasiune și fiecare tinde să acționeze pentru el, fără să se gândească și la nevoile celorlalți.

Dana Rogoz a observat schimbarea de atitudine a oamenilor și a făcut o comparație între aceste atitudini și a tras o concluzie destul de îngrijorătoare pentru mulți dintre noi.

Actrița a afirmat pe facebook:

„…Nu știm să fim uniți, să fim civilizați, să ne gândim la ceilalți. E pur și simplu trist ce ( ni ) se întâmplă.”

Imediat ce a fost publicată, postarea a avut parte de reacții numeroase și în mare parte, oamenii i-au dat dreptate actriței. Unul dintre urmăritorii Danei, a scris:

„…Pandemia asta a mutilat judecata multora. Iar când răutatea se împletește cu prostia, rezultă ceva de genul.”

Comunitatea din mediul online a actriței o susține și îi dă dreptate în legătură cu ce spune.

Dana Rogoz susține în continuare că trebuie să fim uniți, pentru că pandemia nu a trecut. Trebuie să avem grijă de noi în continuare și să ne asigurăm că vom trece cu bine peste tot ce înseamnă această situație.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com