Dana Săvuică, adevărul despre divorț. Ce bărbați celebri au curtat-o

Dana Săvuică este una dintre cele mai cunoscute femei din țara noastră. Ea este prima femeie româncă care a pozat în Playboy și, în anii săi de glorie, devenise una dintre cele mai dorite femei. Deși se considera o femeie fericită, destinul a făcut ca ea să treacă printr-un divorț după 25 de ani de căsnicie. Dana a vorbit despre motivele care au dus la separare, precum și despre anumite secrete din intimitate.

Dana Săvuică a divorțat din cauza infidelității

Dana Săvuică a fost una dintre cele mai frumoase și dorite femei din țara noastră. Succesul ei a fost asigurat după ce a pozat în Playboy, ea fiind cea care a dat startul acestui trend. Frumoasa blondină a fost curtată de o mulțime de bărbați, dar timp de 25 de a ani a aparținut doar unuia.

Dana a fost căsătorită cu Răzvan Stanciu 25 de ani, după care au divorțat în 2016 la notar. Deși a fost foarte rezervată în declarații și nu a vrut să dea motiv de bârfă, a mărturisit, totuși, între timp, că gelozia și problemele financiare au fost unele dintre probleme, dar acestea ar fi putut fi rezolvate dacă chiar își doreau să lupte pentru mariajul lor. Ceea ce a dus cu adevărat la separare a fost infidelitatea soțului, peste care Dana nu a putut trece cu vederea și a decis să renunțe.

„Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta”, a declarat vedeta.

Dana Săvuică iubește din nou

Dana Săvuică a divorțat și și-ar fi refăcut deja viața. Ar fi vorba despre un bărbat pe care îl cunoaște încă de pe la vârsta de 17, 18 ani și de care ar fi fost îndrăgostită și atunci, doar că viața i-a dus pe drumuri diferite iar acum s-au regăsit. El nu ar vrea să se afle de el pentru că nu este persoană publică și se ferește de presă și tabloide, preferând să stea în umbră.

Sinceră din fire, Dana Săvuică a mărturisit că mereu a avut admiratori, printre care s-ar fi numărat chiar și Adrian Enache, Giovani Becali și Cătălin Botezatu, care i-ar fi făcut avansuri în trecut.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com