Dana Săvuică: cele trei motive pentru care a divorțat. Ce au în comun Cătălin Botezatu, Giovanni Becali și Adrian Enache

Dana Săvuică este o femeie asumată care a vorbit întotdeauna deschis despre viața ei și care multă vreme a fost admirată pentru lunga căsnicie cu Răzvan Stanciu. Din motive necunoscute publicului larg, cei doi au decis să se separe, în 2016, iar de atunci vedeta nu s-a mai afișat oficial cu niciun bărbat. Timpul a trecut, lucrurile se așezat, rănile s-au închis, iar recent Dana Săvuică a dat un răspuns la întrebarea: care a fost motivul divorțului?

De ce a divorțat Dana Săvuică

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, Dana Săvuică a dat de înțeles că motivele care au stat la baza divorțului dintre ea și soțul ei au fost: gelozia, infidelitatea și problemele financiare.

Divorțul s-a petrecut în 2016, la notar, pe cale amiabilă, după o căsnicie de nu mai puțin de 25 de ani.

Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta, a spus Dana Săvuică La Măruță.

În cadrul emisiunii La Măruță, Dana Săvuică a fost protagonista rubricii Spui tot sau îți va lua gura foc, prin care trebuie să răspundă la întrebări și să își asume niște adevăruri, iar dacă nu este nevoită să mănânce iute. Vedeta a spus de la început că nu suportă mâncărurile sau sosurile iuți și că va fi cât se poate de sinceră.

Știți de câte ori am refuzat rubrica asta? De foarte multe ori. Pe urmă am stat și m-am gândit: dacă tot spun eu că viața mea e o carte deschisă, de ce sunt atât de ipocrită încât să refuz această rubrică. Dar nu o refuzam din cauza întrebărilor, ci din cauza sosurilor iuți. Eu nu mănânc picant, deși am trăit în Sri Lanka, unde totul e pe bază de condimente, a spus Dana Săvuică în emisiunea de la Pro Tv.

Cine a curtat-o pe Dana Săvuică

Întrebată cine a curtat-o de-a lungul timpului, Dana Săvuică a dat trei nume. Este vorba despre bărbați celebri din România, din diferite domenii de activitate: Cătălin Botezatu, Adrian Enache și Giovanni Becali.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com