DANI MOCANU A FĂCUT DEZVĂLUIREA! LA CE RENUNȚĂ ÎN ZIUA DE DUMINICĂ: ”RESPECT CU STRICTEȚE”

Dani Mocanu a făcut dezvăluirea! Artistul le-a mărturisit fanilor ce anume nu face niciodată în ziua de duminică, iar aceștia au rămas impresionați de schimbarea radicală a lui Dani Mocanu.

Artistul este mulțumit de ceea ce a realizat până la vârsta de 28 de ani și vrea să-și dedice restul zilelor lui Dumnezeu. Dani Mocanu a renunțat la muzică. De asemenea, manelistul este convins că fără ajutorul divinității, el nu ar fost nr.1 în trending pe Youtube.

”Nu pot să spun că nu îi duc dorul, dar nu este ceva care să mă macine, să mă consume. Și nu, nu m-am gândit să mă duc să când la diverse evenimente, deși am primit oferte. Decizia mea este definitivă, nici nu mă gândesc să mă întorc în domeniu”, a mărturisit Dani Mocanu pentru Wowbiz.ro.

Dani Mocanu se dedică, în exclusivitate, slujirii Domnului. Ba chiar, și-a tatuat pe corp evenimente din Biblie, precum ”Cina cea de taină”. Artistul este Evanghelist și respectă cu sfințenie religia. De exemplu, atunci când are pofte trupești, Dani Mocanu și le înfrânează în ziua de duminică, de la care nu face niciodată rabat.

”De exemplu, chiar dacă am o groază de evenimente în weekend, eu sunt cuminte. Adică, ca să mă înţelegeţi, eu nu am iubită şi mă comport ca atare. Adică, dacă văd o femeie şi îmi place, dacă văd că e disponibilă, profit. Adică, ne combinăm pentru o noapte… Sau pentru o partidă de sex. Dar, niciodată nu o fac dacă e duminică. Adică, eu respect cu stricteţe ideea că duminica e o zi închinată Domnului, nu păcatelor”, a mai spus Dani Mocanu.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com