Dani Oțil, despre prima noapte cu fiul său. Prezentatorul l-a vegheat toată noaptea

Dani Oțil, cel mai iubit prezentator al momentului, trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale alături de Gabriela Prisăcariu. Cei doi au devenit părinți de doar câteva zile și trec acum prin cele mai puternice sentimente. Dani a vorbit despre prima noapte alături de micuțul care tocmai a sosit acasă cu mama lui.

Dani Oțil, un tătic grijuliu

Dani Oțil a devenit tătic în urmă cu câteva zile. Ieri, soția lui și micuțul au venit acasă, unde au fost așteptați cu mari emoții de către prezentatorul TV. A fost prima noapte în care Dani a stat alături de micuț, pe care o consideră cu adevărat o experiență, pentru că a văzut cum este viața cu un nou-născut.

Dani a simțit pe pielea lui că viața de părinte nu este deloc ușoară. El și Gabriela au stat lipiți de cel mic și l-au vegheat întreaga noapte, pentru a se asigura că se simte bine. Au fost atenți la fiecare mișcare și sunet al micuțului și s-au asigurat că mănâncă la timp și se odihnește bine.

Totuși, ei au ieșit cei mai șifonați din această primă experiență. Au dormit extrem de puțin, pentru că și-au îndreptat toată atenția asupra celui mic. Totuși, Dani nu s-a plâns, spunând că băiețelul lui este destul de cuminte, doar că au nevoie de timp pentru a se obișnui cu noua postură.

Fanii au reacționat imediat și chiar s-au amuzat pe seama postării lui Dani Oțil. Aceștia l-au încurajat, explicându-i că urmează o perioadă extrem de frumoasă.

Gabriela Prisăcariu a născut prin cezariană

Gabriela Prisăcariu a ajuns ieri acasă, alături de fiul ei. Vedeta se simte extrem de bine, chiar dacă are doar câteva zile de când a născut. Ea a vorbit despre experiența ei de la naștere, dar nu a explicat în detaliu cum a decurs totul.

Gabriela a precizat că a născut la o clinică privată, unde a avut parte de cele mai bune îngrijiri. A născut prin cezariană pentru că au existat complicații, dar a vrut  să păstreze pentru ea aceste detalii. Bebelușul este bine acum, a mers la toate controalele necesare unde s-a confirmat că este un copil sănătos și a putut fi externat în siguranță.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com