Daniel Onoriu, recuperare rapidă. Pilotul recunoaște toată familia

Daniel Onoriu este un adevărat luptător, care s-a trezit dintr-o comă adâncă, de 55 de zile. Celebrul pilot de raliuri a reușit să treacă peste perioada groaznică în care s-a aflat și acum este în plină recuperare. Tânărul nu a rămas cu sechele grave, ba chiar a fost foarte norocos.

a

Daniel Onoriu a început recuperarea

Daniel Onoriu este unul dintre cei mai cunoscuți piloți de curse din țară. Starea lui de sănătate a fost afectată de o operație de micșorare a stomacului realizată în Turcia. O capsă s-a rupt și așa a ajuns tânărul să facă o hemoragie puternică, în urma căreia a pierdut mult sânge și a ajuns în comă.

Timp de 55 de zile, acesta a fost ținut în viață de aparate și nimeni nu îi mai dădea prea multe șanse de vindecare. Se pare că pilotul a fost puternic și s-a trezit din comă, iar acum se află în plin proces de recuperare.

Rebeca Onoriu, verișoara lui, a vorbit despre starea acestuia din prezent. Se pare că va începe curând ședințele de kinetoterapie și chiar va putea consuma mâncare normală. Își mișcă membrele, recunoaște persoanele din jur și înțelege tot ce i se spune, ba chiar încearcă să vorbească.

„L-am văzut pe Daniel! I-a crescut tensiunea! M-a clipit, a încuviințat din cap, în felul lui în care poate vorbi acum. Este minunat că astăzi putem vorbi nu doar de Daniel, ci și cu Daniel! Nu are probleme neurologice și a recunoscut parte din familie. Mișcă mâini, picioare, membre”, a declarat Rebeca Onoiru, în exclusivitate pentru click.ro.

Care au fost primele cuvinte ale pilotului

Familia este foarte fericită că pilotul de curse s-a trezit din comă și face progrese. Toată lumea crede că acesta a avut parte de o minune, pentru că medicii erau extrem de rezervați în ceea ce privește recuperarea lui și nu ii dădeau prea multe șanse de viață.

Estera Onoriu, fiica regretatei Gabi Luncă, susține că medicii nu se mai așteptau să își revină atât de bine și să nu aibă sechele de ordin neurologic. Este perfect conștient de ce se petrece în jurul lui și îi recunoaște pe toți cei dragi.

Pilotul chiar încearcă să vorbească, deși îi este destul de dificil. Când s-a trezit din comă, a cerut să fie văzut de asistenta care l-a îngrijit și a cerut să-i fie chemată familia. Chiar atunci ar fi încercat să întrebe și de cât timp este în spital, ceea ce înseamnă că este conștient si este bine din acest punct de vedere.

“Daniel s-a trezit, a început să miște buzele, să încerce să vorbească. A chemat asistenta care l-a îngrijit și a cerut să vină familia să-l vadă. Prima lui întrebare a fost: «De cât timp sunt în spital?». Ăsta e semn pentru noi că mintea lui e încă întreagă, că Dumnezeu a făcut vindecarea lui pe toate planurile. În urma acestei septicemii extraordinar de complicate, medicii se așteptau să fie multe sechele. Mulțumim lui Dumnezeu că lucrurile sunt spre foarte bine”, a spus Estera Onoriu la PrimaTv.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com