DANIELA CRUDU A UITAT EPISODUL CU BĂTAIA PRIMITĂ DE LA FOSTUL IUBIT. CU CE BĂRBAT CELEBRU S-A CUPLAT FOSTA ASISTENTĂ TV

A trecut mai bine de jumătate de an de la scandalul amoros în care a fost implicată Daniela Crudu. Fosta asistentă TV a ajuns desfigurată la spital, după ce a încasat o bătaie cruntă din partea fostului iubit, Seco Dubravko. Acum, se pare că bruneta a dat uitării totul și s-a cuplat cu un fost concurent de la Burlăcița.

Daniela Crudu a depășit episodul umilitor și halucinant pe care l-a trăit, în urmă cu mai bine de jumătate de an. După ce a stat o perioadă singură, bruneta se pare că este gata să dea o șansă unei noi relații. Este vorba despre Suhaib Meshan, fostul concurent de la Burlăcița, un bărbat care nu îi este deloc străin Cruduței.

n cadrul concursului, Suhaib nu prea a reușit să o impresioneze pe vedetă, însă se pare că destinele celor doi s-au intersectat din nou.

Daniela Crudu și Suhaib, momente romantice pe litoral

Știm cu toții că nu ai unde să fugi de legea atracției. Așa se face că Daniela Crudu și Suhaib s-au reîntâlnit, iar de această dată se pare că între ei există o chimie ce nu poate fi contestată. La malul mării, cei doi au petrecut momente frumoase împreună și au stat în tandrețuri, în văzul tuturor.

Deși nu și-a asumat, deocamdată, nicio relație cu Suhaib, este clar că între ea și fostul concurent de la Burlăcița există o chimie și o atracție, lucruri care se văd cu ochiul liber. Cruduța a plecat la mare alături de prietenii săi, însă se pare că nu a putut să stea nici prea departe de Suhaib, așa că fosta asistentă TV și-a împărțit timpul între amicii săi și posibi…noua cucerire!

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com