Daniela Crudu i-a cucerit din nou pe bărbați. Cum s-a pozat bruneta, la începutul verii

Daniela Crudu i-a înnebunit din nou pe bărbați. Cum s-a pozat bruneta

Daniela Crudu s-a declarat gata pentru sezonul estival 2020. Astfel, frumoasa brunetă a postat o fotografie pe rețeaua de socializare, poză cu care și-a încântat toți fanii virtuali, mai ales pe cei de parte bărbătească. Vedeta apare cu câteva kilograme în minus, lucru observat de către fanii virtuali.

Daniela Crudu i-a cucerit din nou pe bărbați. Cum s-a pozat bruneta, la începutul verii
Daniela Crudu i-a cucerit din nou pe bărbați. Cum s-a pozat bruneta, la începutul verii

Daniela Crudu, pregătită de sezonul estival 2020

Corpul meu este gata pentru vară  #soon # #shooting”, a fost mesajul care a însoțit fotografia incediară cu Daniela Crudu. Daniela Crudu, fostă asistentă TV i-a lăsat mască pe toți și cu siguranță a devenit un exemplu demn de urmat pentru divele care se luptă cu kilogramele în plus.

Like-urile și copmentariile au început să curgă la mesajul și fotografia Danielei Crudu. ”Cea mai frumoasaaa/ Dulce ca mierea. i love you my CRUDUUU/ Ai slabit Crudrutzo / WOW”, sunt doar câteva dintre reacțiile prietenilor virtuali ai Danielei Crudu.

Daniela Crudu a început anul prost

Pe de altă parte, anul 2020 nu a început prea bine pentru Daniela Crudu. Vedeta a fost bătută cu sălbăticie de către iubitulsău croat, după ce cei doi au petrecut într-un club din București. Astfel, Daniela Crudu a petrecut mai multe zile în spital, din cauza rănilor provocate de bătaia iubitului.

Între timp, Daniela Crudu l-a iertat pe iubitul croat, chiar dacă a suferit mult timp, fizic, din cauza lui.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com