Daniela Gyorfi nevoită să ajungă din nou la cuțit. Vedeta regretă că și-a pus silicoane

Daniela Gyorfi nu mai scapă de problemele cu implantul mamar. O dată la câțiva ani este nevoită să se întoarcă pe mâinile medicului chirurg din cauza unor situații deloc plăcute. Vedeta a declarat că mâine își va face rapelul, apoi va aștepta două săptămâni și se va prezenta la spital. Din păcate, unul dintre implanturi s-a fisurat și vedeta are dureri groaznice.

Daniela Gyorfi nemulțumită de silicoane

Invitată în emisiunea Vorbește lumea de la Pro Tv, Daniela Gyorfi a declarat că se vede nevoită să meargă din nou la operație după ce unul dintre implanturile mamare i s-a fisurat și o doare îngrozitor. Vedeta spune că dacă i-ar fi zis medicul că va fi nevoită să schimbe silicoanele o dată la 10 ani, probabil nu și-ar mai fi făcut implant mamar niciodată.

Mi s-a fisurat probabil. Clar trebuie să mi le schimb cât de repede pot. Partea dreaptă se vede. Mă doare și se vede că a ieșit, nu știu, s-a întâmplat ceva și mi-a crăpat pur și simplu proteza. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat. Am stat și m-am gândit că totuși ultima dată am dat 4.500 de euro pe el și din 2000 am început să-mi fac. Dacă-mi spunea că din 10 în 10 ani trebuie să mi le schimb, atunci mă mai gândeam, a spus vedeta la Vorbește lumea.

Daniela a spus că mâine (vineri, 14 mai 2021) face rapelul pentru imunizarea împotriva coronavirusului, apoi va aștepta două săptămâni și se va prezenta la spital pentru operație. Vedeta recunoaște că are o strângere de inimă când se gândește ce urmează să i se întâmple. Și-a schimbat silicoanele în urmă cu 9 ani și nu se gândea că o va lua de la capăt cu această intervenție.

Mi-am dat seama că m-am pipăit. Se simte. În ultimul timp mi s-a întâmplat chestia asta, nu pot să spun de la ce, pentru că nu car. E cam ciudat. I-am spus să mi le facă mai mici, a mai spus cântăreața.

Daniela Gyorfi este aproape sigură că dacă ar putea da timpul înapoi, nu și-ar mai pune silicoane, însă cum nu poate face asta, trebuie să accepte deciziile din trecut și să meargă înainte.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com