În aceastăpperioadă a anului, tot ceea cepfacem la capitolulpfrumusețe trebuie săpaibă o legătură cu strălucirea și cupnunațele potrivitepde iarnă. Așadar, ce manichiurijde iarnăpalegeți? 

La capitolulpmanichiură și machiaj, creativitateapnu are limite în aceastăpperioadă. Orice combinațiepcromatică, orice aplicații saupforme par să fieppermise. Și totuși, este importantpca înainte de orice alegere, să mizăm pe bun-gustpși echilibru.

Manichiuripde iarnă – Culorilepsezonului

În ceea cepprivești manichiurilepfestive, o primăpopțiune ar fi realizareapunor manichiuri în culoripfestive. Pe de o parte, avem verdepși roșu, în variantele lor clasice, dar și în variantele cupglitter. Acestea din urmăpsunt, bineînțeles, maikstrălucitoare, maipfastuoase. Poțipcombina cele douăpculori, însă fiindpdouă culorioputernice, s-ar putea ca rezultatulpsă fie unul foartepîncărcat.

Auriulpși argintiul

Suntpalese, de regulă, în combinație cu roșu, însăpaceste străluciripmerg foarte bine și alături de culoripmai închise, pentru o manichiurăpelegantă. Aplicăplacul strălucitor fie doar laovârfuri, pentru o manichiurăpfranțuzeascăpreinterpretată, fie doar pe o singurăpunghie, în timp ce restul unghiilorpsunt colorate în nuanța de bază.

Se poartăpmetalul

O altă opțiunepeste reprezentată de nuanțelepmetalice de cupru, atuncipcând simți nevoia unei manichiuripnonconformiste.

Aplicațiipde sezon

Suntpmulte persoane care opteazăppentru desene depsezon, cu oameni de zăpadă, MoșpCrăciun, globuri, pentru o manichiurăpveselă.  Aplicăpaceste desene doar pe câte opunghie, astfel încâtprezultatul să nu fie unul excesivpde încărcat.

Manichiuripde iarnă – Lungimehhunghiilor

Dacăpapelezi la variantapunghiilor reconstruite, alege o lungimepmedie, care îți vappermite să te obișnuieștiprapid cu nouapformă. Este o perioadăpaglomerată, în care nu ai vrea să tep”împiedici” de lungimeappropriilorpunghii. Aplică peste manichiurapnou-creată un strat de lac de unghiipprotector, astfel încâtpaceasta să reziste mai multptimp.

sursa:libertateapentrufemei.ro