AD

ACTUALITATE

David Ciente și Julian pregătesc o nouă surpriză muzicală

todayaugust 14, 2023 2

Background
share close
AD
AD

Pentru publicul iubitor de muzică cu rădăcini autentic românești și ritmuri moderne de muzică electronică și EDM, David Ciente și Julian pregătesc o nouă surpriză muzicală. Cei doi artiști se unesc pentru a lansa noul lor single intitulat “Dorul”, inspirat din celebrul poem cu același nume, scris de cunoscutul poet Vasile Alecsandri.

David Ciente x Julian – Dorul  https://www.youtube.com/watch?v=qlWj6kDo62w

David Ciente, un producător cu o carieră strălucită de peste 10 ani în industria muzicală, a fost recunoscut pentru abilitatea sa de a integra elemente ale culturii românești în ritmuri captivante de muzică electronică și EDM. Cu numeroase colaborări de succes cu artiști de renume internațional precum Selena Gomez, Inna, Antonia și Alexandra Stan, David Ciente a reușit să cucerească inimile ascultătorilor din întreaga lume.

În 2022, David Ciente a lansat piesa “Ielele” în colaborare cu talentata Irina Rimes, o piesă inspirată tot din versurile lui Alecsandri, care a devenit un adevărat hit în România și a fost apreciată și în comunitățile de români din străinătate.

Julian, un tânăr talent promițător, a fost descoperit în concursul One True Singer și a atras atenția publicului cu vocea sa impresionantă și carisma sa magnifică. Împreună cu David Ciente și alți artiști de top, Julian a încântat audiența Untold 2022, pe Main Stage, prezentând, printre altele, piesa “Dorul” și captivând sufletele ascultătorilor.

“Dorul” este o melodie ce aduce împreună magia versurilor poetului Alecsandri cu ritmurile inovatoare și vibrante ale muzicii electronice. Ei transmit astfel o poveste emoționantă ce atinge corzile sensibile ale inimilor, conectând tradiția cu contemporaneitatea.

David Ciente și Julian promit o colaborare muzicală de excepție, îmbinând experiența și talentul lui David Ciente cu energia creativă a lui Julian. “Dorul” se anunță a fi un nou hit ce va cuceri inimile ascultătorilor, reușind să aducă o suflare nouă în peisajul muzical contemporan.

“Colaborarea cu Julian a inceput foarte natural, și ne bucurăm să avem primul nostru release oficial, “Dorul”, melodie care este compusă deja de peste 1 an, dar pe care abia acum reușim să o expunem publicului în mod oficial. Am cântat live această melodie pentru prima dată cu Julian la Untold 2022, iar acum are loc releasul oficial, la cererea foarte multor ascultători care au reacționat online la acel video. Această versiune oficială de studio vine cu unele elemente muzicale și vizuale în plus față de varianta live.”, mărturisește David Ciente.

Fanii muzicii românești și iubitorii de EDM sunt invitați să se pregătească pentru lansarea noului single “Dorul” semnat de David Ciente și Julian. Rămâneți conectați pentru a descoperi această experiență muzicală de neuitat!

Sursa: Global Records

AD

Written by: Balan Mirel Ovidiu

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com