AD

ACTUALITATE

Dayana lansează ,,Ard”, o odă a iubirii arzătoare

todaymai 31, 2024 20

Background
share close
AD
AD

Și stele ard când noaptea vine…

Dayana lansează o nouă piesă captivantă intitulată ,,Ard”, o baladă profundă care explorează intensitatea și complexitatea iubirii pâlpâitoare. Piesa se remarcă printr-o serie de imagini lirice vibrante și evocatoare, creând o atmosferă mistică.

Muzica îmbină elemente de pop cu tonurile calde ale unui pian, oferind un fundal sonor care accentuează emoția și tensiunea liricilor. Vocea Dayanei adaugă o notă personală și pasională, transmițând dorința arzătoare și neliniștea sentimentală prin fiecare notă.

Versurile descriu o dragoste interplanetară, un sentiment atât de intens și vast încât pare să depășească limitele terestre, arderea dorului în eter și impactul aproape fizic al gândurilor despre cel iubit. Refrenul ,,Ard, ard, ard… și mi-e prea cald, cald, cald” se repetă ca un ecou al acestei arderi continue, simbolizând un foc intern care nu poate fi stins.

Piesa a fost scrisă de Dayana și produsă de Daniel Antonescu. 

Dayana – Ard | Official Video https://www.youtube.com/watch?v=1cfzAGSv0Ao

Dayana este o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova care reușește să îmbine cu succes diverse genuri muzicale cu fiecare lansare. Pasiunea pentru muzică a definit viața artistei încă din copilărie, când a început să își descopere propriul stil muzical. Dayana și-a început cariera muzicală ca artist independent, reușind să adune mii de ascultări pe toate platformele de streaming și colaborând cu unii dintre cei mai importanți DJ din estul Europei, precum UNKLFNKL, PHARAØH, Robert Cristian și Scott Rill. Emoția pe care Dayana o transmite în fiecare piesă este motivul pentru care fanii îi sprijină orice lansare. În 2023, artista a colaborat cu Camidoh, un artist în ascensiune pe scena Afropop, pentru piesa “Up For Love”, cu bine-cunoscutul producător SICKOTOY, pentru piesa “Into The Light” și a lansat piesa “Need You”, un adevărat imn Eurodance. Recent, artista s-a dedicat lansărilor în limba română, explorând prin versuri diverse stări omenești. Piese precum ,,Tată adevărat”, ,,Aș mai vrea să fiu copil” sau ,,Trece viața” au stârnit mii, chiar milioane de reacții de la oamenii din online, datorită sincerității artistei și a sound-ului melodic. Piesele se regăsesc pe cel mai recent album al artistei – ,,Nostalgic”. 

Sursa: Global Records

AD

Written by: Balan Mirel Ovidiu

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com