DE-A RÂSUL-PLÂNSUL! DE CE ARE, DE FAPT, VIOREL STEGARU DE LA ACCES DIRECT NASUL STRÂMB. SOȚUL VULPIȚEI, AMINTIRI CU PERIPEȚII - RADIO FX NET

DE-A RÂSUL-PLÂNSUL! DE CE ARE, DE FAPT, VIOREL STEGARU DE LA ACCES DIRECT NASUL STRÂMB. SOȚUL VULPIȚEI, AMINTIRI CU PERIPEȚII

De când a ajuns la Acces Direct, Viorel Stegaru a avut numeroase momente savuroase, în care a reușit să facă oamenii să râdă cu lacrimi. Printre celebrele sale replici se regăsește și o întâmplare de-a râsul-plânsul. 

Cu siguranță cei care urmăresc Acces Direct s-au întrebat de foarte multe ori de ce anume are Viorel Stegaru nasul strâmb. Ținta tuturor glumelor pe internet, soțul Vulpiței a răspuns, în sfârșit, la această întrebare incomodă, care se pare că nu l-a deranjat prea tare.

Întrebat, în direct de Mirela Vaida dacă a pățit ceva sau așa s-a născut, cu zâmbetul pe buze, Viorel Stegaru a dat startul celei mai amuzante întâmplări.

„Ai o deviație de sept, ai nasul un pic strâmb. Așa te-ai născut, sau te-a lovit cineva? Mă întreabă multă lume și am zis să te întreb” a spus Mirela Vaida, vizibil amuzată de situație. Soțul Vulpiței nu a stat prea mult pe gânduri și a elucidat misterul.

„Nu, nu nu…M-am suit într-un copac și am pus pe altcineva să țină scara, eram cu drujba în mână, să tai o creangă. Ăla nu a ținut scara bine și am venit de la 4 metri, am căzut, de-asta am nasul strâmb” a spus Viorel, râzând.

Cele mai amuzante replici marca Vulpița și Viorel de la Acces Direct

Așa cum vă spuneam, debutul celor doi soți din Blăgești, la Acces Direct, a fost unul în forță. Vulpița și Viorel au stârnit de multe ori amuzamentul telespectatorilor prin felul lor de a fi, dar și prin replicile savuroase pe care și le-au adresat unul altuia, de-a lungul timpului. Iată cele mai amuzante dintre ele!

  • „Nu e treaba calului de unde bea oaia apă”
  • „Mă ierț?”
  • „Doamna Mirela, mă salt, mă salt, să știți”
  • „F***-ți soarta mă-tii”
  • El se râdea, cum se râde și acum”
  • „Eu văd că cam o iei așa…”
  • „Asta e scurt și pe 2”

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com