De astazi, nimeni nu mai minte. Champen lanseaza ”Pinocho”

I-ai spus cuiva că ai mai multe case și mașini, iar bogăția ta este de-a dreptul unică și totalmente materială? Ai prezentat poze făcute în programe de editare ca fiind ceva real? Ei bine, gata cu minciunile. Champen lansează astăzi ”Pinocho”, iar dacă ai răspuns afirmativ la întrebările de mai devreme…*spoiler alert* piesa asta e despre tine.

Într-o lume în care aparențele înșeală, iar toate canalele de social media ne încurajează să afișăm o realitate ușor deformată, este din ce în ce mai greu să ne găsim propria identitate. Să reușim să fim reali și să îi inspirăm pe cei din jurul nostru. Să fim apreciați pentru ceea ce suntem, nu pentru ceea ce se apreciază într-un anumit moment în societate, trending sau în orice alt context care ne obligă să apelăm la schimbări comportamentele.

Așadar, chiar dacă prezentat într-o manieră plăcută, cu veleități clare de a ne rămâne pe repeat, piesa ”Pinocho” are un mesaj clar. Care, pe cât de succint este prezentat, pe atât de greu ne este tuturor să îl interiorizăm și să îl respectăm. Pentru că, să recunoaștem… în fiecare zi există un ”what if” care ne trece prin minte, iar acesta ne împinge să ne imaginăm cum ar arăta viața noastră dacă am avea deja tot ceea ce ne dorim.

Champen este o artistă originară din Medellin, Columbia. Inițial cunoscută drept ”Champen 26”, artista îmbină mai multe stiluri muzicale, toate purtând vibe-uri pozitive și ritmuri care trezesc o nouă identitate latino în fiecare dintre noi. Pe lângă dragostea pentru muzică, Champen este o persoană activă în lumea artei, fiind și designer vestimentar. Iar influențele acestei pasiuni se pot observa în toate videoclipurile artistei.

Durata: 02:21
Compozitori: Champen, Cristian Alvarez
An: 2020
ISRC: RO-ROT-20-56101
Casa de discuri: 2020 Rolatin Music & Roton Music

Muzică: Champen, Cristian Alvarez

Versuri: Champen, Cristian Alvarez

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

Orchestrație: Kilo Beats, David Matsson (Ariumusic)

Mix-Master: Kilo Beats – David Mattson (Ariumusic)

Video: Team veesualz

Director de proiect: Richy B (Rolatin Music)

© & (P) Rolatin Music & Roton Music

Sursa: Roton Music

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com