De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu: „M-a înjurat de bunica mea moartă!” - RADIO FX NET

De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu: „M-a înjurat de bunica mea moartă!”

De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu? Relația celor doi a fost plină de momente tensionate, dramă și certuri care au condus la violență atât verbală, cât și fizică. De-a lungul timpului, diva a fost cea care a ieșit în fața publicului pentru a vorbi despre acest subiect, însă în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai’, omul de afaceri a putut să își justifice gesturile față de fosta soție.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au avut o relație de iubire extrem de complicată. Cei doi au fost căsătoriți, au divorțat, însă au continuat să își petreacă timpul împreună chiar și după despărțirea oficială. După mai multe episoade violente, Bianca Drăgușanu a pus punct relației cu omul de afaceri, iar acum cei doi nu își mai vorbesc.

Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai’ de la Kanal D, Alex Bodi a avut ocazia să explice, din punctul lui de vedere, motivele care au stat la baza violențelor în cuplu. Acesta nu a mai discutat niciodată despre acest subiect!

De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu?

Alex Bodi și-a spus pentru prima dată opinia referitoare la violențele dintre el și fosta lui soție. Violențe pe care le-a recunoscut, dar cărora le-a găsit justificare. Potrivit acestuia, se pare că blondina era extrem de agresivă și că, de cele mai multe ori, chiar ea începea bătaia. Mai mult, omul de afaceri susține că regretă momentele în care a lovit-o și susține că nu are nicio scuză pentru comportamentul său. Cu toate acestea, Alex a ținut să menționeze motivele care au stat la baza problemelor dintre cei doi:

În primul rând cred că nu am nicio scuză. Să compar forța unui bărbat de 110 kilograme. Dar să dau eu într-o femeie trebuie să existe o sumedenie de provocări. Pentru că un om calm, la locul lui, un om care nu-și dorește scandal sau violență, trebuie să fie provocat ca să recurgă la așa ceva.‘, a spus acesta.

Gelozia, motivul principal

Acesta a recunoscut că motivul principal din spatele violențelor era gelozia. Deși totul pornea de la o simplă ceartă, lucrurile degenerau rapid și se finaliza cu o adevărată tragedie!

Majoritatea episoadelor noastre de ceartă au fost din cauza geloziei. E adevărat că și ea sărea la bătaie, iar eu nu aveam cum o menajez. Când tu ca femeie nu simți să mă tratezi ca pe un bărbat și vrei să te comporți cu mine de la egal la egal, eu încercam să te opresc. În rest, nu am făcut nicio pasiune să dau în ea, Doamne ferește., a spus Alex Bodi.

Alex Bodi: „Sofia mă iubea’

De multe ori au existat discuții referitoare la faptul că Alex Bodi ar fi lovit-o pe Bianca de față cu fiica ei. Acesta neagă toate aceste acuzații și susține că fata lui Victor Slav chiar îl îndrăgea pe acesta.

Am avut cred că două episoade violente între noi, pentru că ea mă lovea prima, mă înjura. Repet, nu există scuză, eu nu am avut alte antecedente cu alte persoane.Referitor la spune mama dânsei, mă certam cu Bianca și ea a chemat Poliția, dar Poliția a venit degeaba. Au constatat că nu există agresiunea, pentru că eu pe mama Biancăi nu am atins-o niciodată. Am avut un schimb de replici, e adevărat, dar sub nicio formă nu am făcut scandal în fața fiicei ei. Eu sunt tată și nu aș face așa ceva, ba chiar Sofia mă iubea’ , a continuat acesta.

Bianca Drăgușanu l-ar fi înjurat de bunica lui moartă!

Se pare că momentele în care afaceristul își ieșea din minți erau acelea în care Bianca exagera și întrecea limitele impuse de el. Alex Bodi a povestit un episod în care fosta lui soție l-ar fi înjurat de bunica lui moartă, lucru care l-a scos din minți.

„Dacă tu vrei să stingi un foc, pui apă peste el, nicidecum nu pui benzină că așa nu ai cum să-l stingi. Dacă ea își dorea cu adevărat să evite…La fel și eu, poate un bărbat m-ar putea bate și sunt în pericol și știu că depinde de mine ca să evit, o să evit. Ultima dată m-a înjurat de bunica mea care a murit și nu ai cum. Recunosc, nu mă pot numi bărbat, dar nu am bătut-o din plăcere sau să încerc să o domin. Niciodată. Au fost niște certuri, niște altercații între noi și escaladau într-un foc care nu mai putea fi controlat. Îmi pare rău, i-am spus și ei’a mai spus afaceristul. 

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com