De ce a fost condamnată la 7 luni de închisoare cu executare fosta soție a lui Leo de la Strehaia

Fosta soție a lui Leo de la Strehaia, Anca, are probleme! Femeia a fost condamnată la 7 luni de închisoare cu executare, fiind acuzată de furt și distrugere. 

Leo de la Strehaia a divorțat de Anca pentru Dana Criminala, în urmă cu câțiva ani. Deși s-au războit, Anca a continuat să ţină legătura cu familia controversatului ‘Prinţ al Ţiganilor’.

Acum, Anca de la Strehaia a dat de probleme! Conform Wowbiz, femeia a fost condamnată la 7 luni de închisoare cu executare pentru furt de energie electrică și distrugere a contorului care înregistra consumul. Supărată, Anca a spus că va face apel.

Fosta soție a lui Leo de la Strehaia a fost trimisă în judecată

Tot necazul femeii a început în 2015, când reprezentanții unei companii de distribuție a energiei electrice au intrat în curtea vilei lui Leo de la Strehaia însoțiți de jandarmi. La vremea respectivă s-a constatat că sigiliile de la contorul de curent au fost rupte. Din 2013, casa lui Leo de la Strehaia a fost decuplată de la rețeaua electrică pentru neplată, iar mai apoi a fost rebranșată ilegal.

Din nefericire, Anca de la Strehaia este nevoită acum să suporte consecințele pentru că ea este proprietara din acte a casei de la Strehaia. În plus, numele ei este pe contractul de energie electrică. După ce s-a descoperit că familia lui Leo fura curent, povara a căzut pe Anca.

Anca de la Strehaia este stăpâna casei lui Leo

În schimb, Anca de la Strehaia a spus că nu știe nimic despre această situație. În 2017, ea a fost trimisă în judecată și obligată să plătească daune de 11.000 lei și condamnată la 7 luni de închisoare cu suspendare pentru furt și distrugere.

Fosta soție a lui Leo de la Strehaia nu a luat în seamă măsurile de supraveghere, și anume să să se prezinte la serviciul de probațiune, să anunțe schimbarea domiciliului sau a locului de muncă precum și obligația de a presta muncă în folosul comunității la Școala din Strehaia pentru 100 de zile. Din acest motiv, judecătorii au decis să o trimită pe Anca după gratii.

‘Contractul a fost făcut pe numele meu de la socrul meu, care a murit. Eu nu am fost acasă toată vara, acum 5 ani, când au venit și au găsit umblat la contor. N-am făcut nimic și am căzut vinovată. Am plătit o parte din bani, am chitanțe. Sunt terminată, mi-a căzut cerul în cap!’, a spus Anca de la Strehaia, notează Wowbiz. 

Sursa: tacataca.prosport.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com