DE CE A MURIT, DE FAPT, PETRICĂ MÂŢU STOIAN? IREAL CE I-AU GĂSIT MEDICII ÎN TRUP

Muzica populară din România este în doliu! Petrică Mâțu Stoian a murit la doar 61 de ani. Potrivit medicilor, bărbatul suferea de bronhopneumonie post COVID și se afla internat pe secția ATI a Spitalului de Urgență Reșița.

a

Zi neagră pentru folclorul românesc! Marele Petrică Mâțu Stoian a murit la doar 61 de ani. Artistul se afla în secția ATI a Spitalului Spitalului de Urgență Reșița, după ce a acuzat stări de rău în timpul unui recital. Petrică Mâțu Stoian era imunizat cu ambele doze de vaccin împotriva noului coronavirus.

Petrică Mâțu Stoian se afla internat  în secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Reșița. Conform directorului medical SJU Reșița, Cosmin Librimir, cântărețul se lupta cu o bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică. De asemenea, medicii au constatat faptul că Petrică Mâțu Stoian s-a confruntat cu fibrilație axială cronică. Directorul medical mărturisește că bărbatul ar fi fost supradozat cu anticoagulante. Petrică Mâțu Stoian tușea cu sânge:

”Starea de sănătate nu este foarte bună. S-a făcut solicitare la ambulantă pentru tuse cu sânge. Domnul are o fibrilație axială cronică cu un ritm rapid şi este pe anticoagulant. Din nu ştiu ce motive dozajul cu anticoagulante nu s-a făcut cum trebuie şi este supradozat. Este post-COVID. Are o bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică. În momentul de faţă este la ATI”, a declarat Cosmin Librimir, director medical SJU Reşiţa, potrivit Antena3.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com