DE CE A PLECAT, DE FAPT, VIKA JIGULINA DE LA ANTENA 1. MOTIVUL I-A LUAT PE FANI PRIN SURPRINDERE!

Vika Jigulina este una dintre cele mai sexy prezențe feminine din showbizul românesc și cea care întreținea atmosfera în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena 1. Cu toate acestea, plecarea șatenei din televiziune a luat prin surprindere pe toată lumea. 

a

Vika Jigulina a plecat de la Antena 1, neoferind nicio declarație în acest sens. Cu toate acestea, au existat anumite speculații legate de o posibilă sarcină, așa că, cel mai probabil, acesta poate fi un motiv plauzibil al părăsirii emisiunii Xtra Night Show, moderată de Dan Capatos.

De câțiva ani buni, Vika Jigulina trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Iancu Morad, un celebru medic estetician de origine israeliană și, potrivit ciao.ro, Vika Jigulina ar fi putut demisiona de la Antena 1 din cauza faptului că a rămas însărcinată, dat fiind faptul că a fost surprinsă cu o burtică suspectă.

Cum a făcut Vika Jigulina primii bani, la 16 ani

În urmă cu ceva timp, Vika Jigulina a vorbit despre viața ei personală și a spus că a venit singură în România, pentru a-și urma cel mai mare vis: acela de a fi un dj de succes. Zis și făcut, doar că în drumul ei spre reușită, Vika a avut parte și de momente grele.

„Părinţii m-au susţinut, am fost un copil libertin, niciodată nu mi s-a interzis să fac muzică. Am făcut şi sport, gimnastică de performanţă, dar am avut o traumă la 11 ani şi nu am mai putut să continui. Plus că nu puteam să mă dezvolt că trebuia să plec din Moldova şi posibilităţile erau reduse. În România mi-a fost greu că eram un copil singur, la 15 ani, departe de casă, fără părinţi şi surori. Tatăl meu locuieşte în Moscova, iar mama nu a vrut să plec cu el, iar mie mi s-a pus problema să aleg cu cine vreau să stau şi am zic că niciunde. O verişoară de-ale mele era în România şi am ales să vin aici”, a spus Vika Jigulina, în urmă cu ceva timp.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE