De ce ar trebui să pui o rolă de hârtie igienică în frigider. Secretul gospodinelor din China

Gospodinele din China au dezvăluit motivul pentru care ar fi bine să pui o rolă de hârtie igienică în frigider. Acest truc are efecte uimitoare, la care nu te-ai fi așteptat. Iată cum te poate ajuta această metodă!

a

De ce să pui o rolă de hârtie igienică în frigider. Trucul pe care puțini îl știu

Nu multe persoane s-ar gândi că hârtia igienică se poate utiliza și pentru alte lucruri, altele decât cele pentru care este fabricată. Puțini știu că aceasta are câteva efecte nebănuite dacă o pui în frigider.

Un efect uluitor pe care rola de hârtie îl are, dacă o pui în frigider, este eliminarea mirosurilor neplăcute. În hârtia igienică, moleculele de celuloză sunt mari, având un rol de adsorbție. Atunci când plasezi hârtia în frigider, mirosul din acesta poate dispărea.

De asemenea, plasarea unei role de hârtie igienică în frigider te poate ajuta să economisești energie. De exemplu, dacă pui mâncarea caldă în frigider sau dacă îl deschizi frecvent, vor fi provocați prea mulți vapori de apă în cutie, ceea ce va duce la îngheț la temperaturi scăzute.

Astfel, pentru a obține un efect de răcire mai bun, frigiderul trebuie să funcționeze doar continuu. Dacă funcționează la putere mare, consumul de energie va crește.

După ce plasezi hârtia igienică în frigider și stă acolo mai mult timp, aceasta va deveni umedă, ceea ce înseamnă că va juca un rol important în procesul de răcire, potrivit inf.news.en. Atunci când se umezește, hârtia trebuie înlocuită rapid, altfel va fi inutilă.

Prin ce alte metode poți scăpa de mirosurile neplăcute din frigider

Există și alte trucuri care te vor ajuta să scapi de mirosurile din frigider. Unul dintre acestea este să folosești ceapă, împreună cu vin alb. Ambele au mirosuri puternice, acestea se amestecă și se pun în frigider. Atunci când mirosul lor se eliberează, cel neplăcut este eliminat.

Dacă simți, totuși, că mirosul este unul prea puternic, poți poți tăia ceapa în bucăți mici și o poți amesteca cu vin alb, după care o poți pune într-un bol. Acoperă castronul cu folie de plastic și nu uita să faci câteva găuri la suprafață. În acest fel, vei scăpa de mirosul neplăcut. În plus, această metodă este de ajutor pentru a preveni mirosurile.

SURSA: https://www.fanatik.ro/de-ce-ar-trebui-sa-pui-o-rola-de-hartie-igienica-in-frigider-secretul-gospodinelor-din-china-20336819?utm_medium=Social&utm_source=FBcrossPoptamasROLA&fbclid=IwAR2NcyldHyVXYZFxTNKz4kbSMQY624FTaam2IocPgYsN0es96-CFSAx4CLA

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com