De ce boală suferă fiul lui Dan Capatos. Prezentatorul de la Antena 1 a vorbit despre ce se întâmplă cu Andrei

Dan Capatos este extrem de cunoscut și are o carieră în televiziune de zeci de ani. Totuși, în tot acest timp s-au aflat foarte puține detalii despre viața lui privată, pentru că el îi ține pe cei dragi departe de lumina reflectoarelor.

Dan Capatos își ține departe de curioși viața privată

Totuși, el a dat detalii despre soția lui și despre relația pe care o au împreună, de mai bine de 20 de ani. Expusă atenției publicului a fost și ea, fiind de profesie jurnalistă.

Cei doi s-au cunoscut când aveau alte relații și mai mult decât atât, Monica Capatos trebuia să se căsătorească.

Pentru a fi cu prezentatorul de la „Xtra Night Show”, ea a trebuit să își anuleze nunta, care era deja pusă la punct.

Cei doi au împreună și un fiu, acum în vârstă de nouă ani. Despre acesta, Dan Capatos vorbește foarte rar. Dar, ceea ce se știe este că prezentatorul TV este mândru de fiul lui, pe care îl consideră foarte inteligent.

De ce boală suferă fiul lui Dan Capatos

„Andrei ştie ce face tati. Ştie şi prostiile pe care le-a făcut tati pe la TV. Generaţia aceasta este la curent cu tot ce se întâmplă acum sau ce s-a întâmplat. El doarme mare parte de timp când am eu emisiune (…) El este un băieţel normal pentru vârsta lui. Este cuminte, cu cele mai bune note posibile, face sport. Cât n-am făcut eu toată viaţă, el a făcut în primii opt ani”, spune Capatos despre fiul lui.

Fiul lui Capatos
Fiul lui Capatos

Fiul lui are note bune la școală și face mult sport. Motivul este unul care ține de sănătate. Potrivit lui Dan Capatos, fiul lui a moștenit de la el un colesterol mărit, acesta fiind motivul pentru care fiul lui face așa mult sport.

Pastila emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, Subiect: De ce avem nevoie de psiholog ? In partea a doua invitata psiholog: Denisa Petcu care abordeaza terapia prin hipnoza.

„A moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută. De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui”, a povestit Dan Capatos despre fiul lui, Andrei.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com