DE CE LAPTELE MATERN NU AR TREBUI SĂ LIPSEASCĂ DIN ALIMENTAȚIA NICIUNUI BEBELUȘ?

LAPTELE MATERN

a

Prima hrană pe care omul o cunoaște sau pe care ar trebui să o cunoască este laptele matern. Natura s-a gândit la absolut toate necesitățile organismului uman pentru ca acesta să se dezvolte, să se apere și să se adapteze. Sunt ani buni de când lumea științifică a observat beneficiile imense pe care le are hrănirea bebelușilor cu lapte matern.

Dar doar de puțin timp a apărut știrea conform căreia în laptele matern există o substanță care omoară celulele canceroase, atacându-le în cel puțin trei moduri diferite, lăsând în jur celulele sănătoase neatinse. Această substanță, și anume alfa-lactalbumina, se activează și se transformă într-un agent anticancerigen atunci când este ingerată. Această descoperire s-a făcut accidental, în condițiile în care niște cercetători suedezi căutau noi tipuri de antibiotice.

Continuarea pe pagina -> 2

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com