De ce lipsesc medicamente esențiale, cum e Euthyrox. Avertisment privind un produs cumpărat masiv pe motiv că ar trata COVID

În timp ce toată atenția se concentrează pe gestionarea pandemiei, farmaciile și pacienții reclamă lipsa unor medicamente esențiale în tratarea altor afecțiuni. Principalele probleme sunt legate de stocurile de Plaquenil și Euthyrox.

a

Rozalina Lepădatu, președintele Asociației Pacienților cu Boli Autoimune, a explicat la Digi24 că nu sunt vești privind livrarea de Euthyrox către distribuitori și farmaciile cu circuit deschis. În ceea ce privește Plaquenil, românii au cumpărat masiv acest medicament, pentru că au auzit că ar fi eficient în tratarea coronavirusului, deși studiile arată că poate cauza efecte adverse și nu ar trebui folosit fără supraveghere medicală, a spus Lepădatu.

„Sunt mai multe medicamente care au probleme în această perioadă, unele justificate pentru că au fost probleme de fabricație la producător, altele nejustificate, cum e Euthyrox, care nu se găsește fără să existe explicații logice.

Producătorul spune că aduce în cantitățile necesare, ba chiar mai mari decât acum un an, dar aceste medicamente nu ajung în farmacii. Farmaciile se plâng că primesc doar 2 – 3 cutii și că le desfac și eliberează doar câte o folie la fiecare pacient.

Sursa: radiosimplu.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com