De ce nativele din Pești sunt femei excepționale

Femeia Pești este, fără îndoială, o persoană excepțională și unică. Are, desigur defectele ei, ca noi toți dar aceste 4 calități fac din ea genul de om pe care îl vrei alături la bine, dar mai ales la rău.

a

Iată despre ce e vorba:

Empatia

Nicio femeie din zodiac nu este atât de empatică, bună și sufletistă cum e femeia Pești. Nu știe ce e egoismul, ce înseamnă bârfa sau răutatea. Este cea mai bună prietenă pe care o poți avea. Ba chiar, uneori, devine prea bună cu cei din jur, care profită de altruismul ei și îi cer prea multe. Ea e suficient de inteligentă ca să-și dea seama că e folosită, dar prea bună la suflet ca să pornească un conflict.

Calmul

Rar o să vezi o femeie Pești cu adevărat nervoasă. Este una din zodiile cele mai blânde și mai împăciuitoare. Nu suportă să audă oameni țipând unul la altul și nu-i place să știe că cei dragi ei se află într-un conflict. De multe ori ajunge să fie mediator în astfel de situații și face eforturi supraomenești să împace ”și capra și varza”. Cand ai zi mai agitată, câteva cuvinte și un zâmbet cald de la o femeie Pești te vor ajuta mai mult ca sigur.

Sensibilitatea

Nu prea există femei atât de sensibile și atât de puternice în același timp. Când viața îi scoate în cale obstacole, femeia Pești plânge un pic apoi își șterge lacrimile și caută o soluție. De cele mai multe ori o găsește rapid. Și la fel de repede găsește soluții pentru cei din jur. În grupul de prieteni sau între colegi este cunoscută ca ”mama răniților” pentru că are o vorbă bună oricând, pentru oricine.

Firea deschisa

Nativa din Pești este ca o zi de primăvară – veselă, caldă, relaxată. Toată lumea o place, iar ea, la rândul ei, îi place pe toți cei din jur. Chiar și pe cei care nu merită atenția ei pentru că știe să vadă părțile bune ale fiecăruia și să le încurajeze.
sursa:unica.ro

Afla ce se intampla daca bei apa cu lamaie in fiecare zi

Mulți experți recomandă folosirea apei calde cu lamaie în fiecare dimineață, deoarece oferă multe beneficii pentru sănătate. Acest lucru se datorează faptului că apa menține corpul hidratat și este foarte util după 8 ore de somn în care nu au fost consumate lichide.

Lamaia conține multe substanțe nutritive, dar vitamina C este foarte importantă în compoziția sa, precum și prezența fitonutrienților și a antioxidanților. Prin urmare, tot ce trebuie să faceți este să tăiați lămâile în jumătate și să strângeți sucul într-un pahar cu apă caldă. Pentru a îmbogăți gustul, puteți adăuga miere, care va contribui la valoarea sa pentru sănătate. Beți acest lucru imediat ce vă treziți dimineața cu o jumătate de oră înainte de micul dejun. Conținutul de vitamină C din lămâie este semnificativ și este, de asemenea, însoțit de antioxidanți și fitonutrienți. Practic, o lămâie acoperă necesarul zilnic de vitamină C.

citeste continuarea pe pagina2>>>

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com