AD

HOROSCOP

De ce nativele din Pești sunt femei excepționale

todayfebruarie 3, 2017 4

Background
share close
AD
AD

Empatia

Nicio femeie din zodiac nu este atât de empatică, bună și sufletistă cum e femeia Pești. Nu știe ce e egoismul, ce înseamnă bârfa sau răutatea. Este cea mai bună prietenă pe care o poți avea. Ba chiar, uneori, devine prea bună cu cei din jur, care profită de altruismul ei și îi cer prea multe. Ea e suficient de inteligentă ca să-și dea seama că e folosită, dar prea bună la suflet ca să pornească un conflict.

Calmul

Rar o să vezi o femeie Pești cu adevărat nervoasă. Este una din zodiile cele mai blânde și mai împăciuitoare. Nu suportă să audă oameni țipând unul la altul și nu-i place să știe că cei dragi ei se află într-un conflict. De multe ori ajunge să fie mediator în astfel de situații și face eforturi supraomenești să împace ”și capra și varza”. Cand ai zi mai agitată, câteva cuvinte și un zâmbet cald de la o femeie Pești te vor ajuta mai mult ca sigur.

Sensibilitatea

Nu prea există femei atât de sensibile și atât de puternice în același timp. Când viața îi scoate în cale obstacole, femeia Pești plânge un pic apoi își șterge lacrimile și caută o soluție. De cele mai multe ori o găsește rapid. Și la fel de repede găsește soluții pentru cei din jur. În grupul de prieteni sau între colegi este cunoscută ca ”mama răniților” pentru că are o vorbă bună oricând, pentru oricine.

Firea deschisa

Nativa din Pești este ca o zi de primăvară – veselă, caldă, relaxată. Toată lumea o place, iar ea, la rândul ei, îi place pe toți cei din jur. Chiar și pe cei care nu merită atenția ei pentru că știe să vadă părțile bune ale fiecăruia și să le încurajeze.

sursa: http://www.avantaje.ro/

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com