De ce nu a vrut Andreea Bălan să divorțeze la notar? De-abia acum s-a aflat

De ce nu a vrut Andreea Bălan să divorțeze la notar? Andreea Bălan și-a dorit cu orice preț să aibă parte de un proces confidențial, așa că a decis să aibă un proces lung, la Judecătoria Buftea. Mai mult, se pare că vedeta le-a interzis avocaților să divulge informații legate de divorțul dintre ea și George Burcea.

De ce nu a vrut Andreea Bălan să divorțeze la notar? De-abia acum s-a aflat

De ce nu a vrut Andreea Bălan să divorțeze la notar? Andreea Bălan și George Burcea au decis să pună capăt căsniciei lor la începutul anului trecut, la numai un an de la nuntă. Cei doi au împreună două fetițe, pentru care artista se luptă să obțină custodie completă.De ce nu a vrut Andreea Bălan să divorțeze la notar? Conform apropiaților artistei, Andreea a dorit să aibă un proces lung, la Judecătoria Buftea, în loc să apeleze la un notarpentru a obține custodie exclusivă și pentru a avea maximă confidențialitate. Se pare că artista și-ar fi dorit o împăcare, de aceea a vrut un proces lung, dar între ei nu mai există șanse de împăcare, mai ales acum, când amândoi și-au găsit alți parteneri.

Andreea Bălan a fost cea care a depus actele în luna mai a anului trecut, după ce s-a ieșit din starea de urgență, cauzată de pandemia de coronavirus. Conform Playtech.ro, Andreea Bălan își dorește să câștige custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are cu George Burcea, Ella și Clara. ”Andreea nu a luat sub nicio formă în calcul să divorțeze la notar. S-ar putea crede că unul dintre motive ar fi fost să câștige ceva timp, în speranța ca lucrurile să revină la normal în căsnicia sa. Doar că, în prezent, între ei nu mai există cale de împăcare. Andreea a apelat la instanțele judecătorești în primul rând pentru a putea demonstra, cu probe, că fostul soț nu este potrivit pentru a avea grijă de copii iar ea să obțină, astfel, custodia exclusivă”, au declarat sursele citate mai sus.

Andreea vrea confidențialitate

De asemenea, solista trupei Andre și-a luat măsuri de precauție și în ceea ce privește avocatul care o reprezintă în acest dosar. “Andreea a solicitat confidențialitate maximă și biroului de avocatură la care a apelat, ea ținând la secret și numele apărătorilor săi. Andreea va solicita și plata unei pensii alimentare până în momentul în care fetițele vor împlini 18 ani, precum și o anchetă socială, atât la domiciliul său, cât și al lui George Burcea. Totodată, ea a avut o discuție serioasă cu fostul soț, căruia i-a cerut să nu o mai atace și să nu mai dea din casă, din respect și de dragul copiilor lor”, a declarat aceeași sursă.

Se pare că Andreea Bălan și George Burcea nu vor avea parte de un proces de partaj, în timpul divorțului. Pe tot parcursul căsniciei, George s-a ocupat foarte mult de creșterea Ellei, iar în cazul celui de-al doilea copil, lucrurile s-au schimbat complet. Andreea stătea toată noaptea cu ea, chiar dacă a doua zi era nevoită să plece la primele ore ale dimineții. În prezent, Andreea are o relație cu Tiberiu Argint, pe care se ferește să o facă publică, dar fiind că nu este divorțată de tatăl fetițelor sale. În același timp, George Burcea trăiește o poveste de dragoste alături de Viviana Sposub.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com