De ce nu e trecut Cristi Mitrea în certificatul de naștere al lui David, copilul Andreei Mantea! ”Probabil e linie la mine”

De ce nu e trecut Cristi Mitrea în certificatul de naștere al lui David, copilul Andreei Mantea! ”Probabil e linie la mine”

Cristi Mitrea a dezvăluit motivul pentru care nu e trecut în certificatul de naștere al fiului său ca tată. Fostul soț al Andreea Mantea a mărturisit că acum are o relație bună cu David, se văd des și petrec mult timp împreună.

De ce nu e trecut Cristi Mitrea în certificatul de naștere al lui David, copilul Andreei Mantea

Invitat la podcast-ul lui Cătălin Măruță, Cristi Mitrea, fostul iubit al prezentatoarei Andreea Mantea, nu s-a ferit să vorbească despre viața lui, iar acest lucru îl include și pe fiul său David, copil pe care îl are împreună cu prezentatoarea de la Kanal D.

Potrivit declarațiilor acestuia, Cristi Mitrea a mărturisit că în certificatul de naștere al băiețelului său nu e trecut și el la secțiunea părinți, ci doar Andreea Mantea.

”Nu există nu am vrut. Nu am avut discuția asta niciodată. Nu e ca si cum m-a întrebat cineva ce scriu aici. Noi aveam o comunicare întreruptă demult. Probabil pe certificat e linie la mine. Eu nu consider că statutul sau titulatura de mamă sau tată sau încrierea pe un certificat sau pe o hârtie te face mamă sau tată. Nu ești mamă sau tată pentru că scrie în ală, trebuie să oferi mult mai mult decât atât”, a declarat Cristi Mitrea în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

De ce nu e trecut Cristi Mitrea în certificatul de naștere al lui David, copilul Andreei Mantea! ”Probabil e linie la mine”

De asemenea, Cătălin Măruță a atins un punct sensibil atunci când l-a întrebat pe Cristi Mitrea dacă motivul pentru care nu s-a dus să se treacă în certificatul de naștere al lui David este acela că nu era sigur dacă copilul este al lui sau nu. Răspunsul fostului iubit al Andreei Mantea a venit greu, însă acesta a confirmat lucrul spus de Măruță și spune că nu și-a recunoscut fiul prima dată, atunci când a venit pe lume, asta pentru avea unele îndoieli.

”Da, m-am gândit. Am avut o perioadă în care nu eram liniștit eu cu mine, nu puteam să dorm, mă trăgea ața, trebuia să văd, să simt eu ceva și mi-am dorit să mă duc să mă apropii, mi-am dorit să nu repet niște greșeli care s-au întâmplat în familia mea”, a susținut acesta.

Cristi Mitrea regretă că a participat la Burlăcița, pentru inima Andreei Mantea

Cristi Mitrea și Andreea Mantea s-au cunoscut în show-ul de televiziune „Burlăcița” de la Antena 1, în urmă cu 7 ani. La final, dintre toți, frumoasa prezentatoare TV a decis că luptătorul Cristi Mitrea este bărbatul potrivit pentru ea, iar povestea de iubire dintre cei doi a continuat după emisiune. Ei bine, cu toate că totul părea roz, în cele din urmă, despărțirea a bătut la ușă, iar acum, situația dintre cei doi nu este deloc una bună.

Sportivul susține că participarea în cadrul show-ului a fost ”cea mai mare greșeală” și susține că relația cu Andreea Mantea a fost întotdeauna un subiect foarte sensibil pentu el. Cu toate că de la un moment dat între cei doi a fost o frumoasă poveste de iubire, Cristi Mitrea spune că lucrurile s-au schimbat radical imediat după.

”Băiatul ăla care a făcut greșeala aia mare. Am fost la Burlăcița și întâmplarea a fost că nu am vrut să plec acasă. Mie îmi place să câștig, oriunde m-ai pune. M-am văzut cu 12 deștepți acolo și am zis că eu sunt cel mai deștept. Eu am plecat cu avionul și am venit cu avionul. (n.r. râde) Da, a venit și Andreea cu mine. De la un moment dat încolo, între noi doi a fost o relație serioasă. Da, s-a născut și un copil. Avem un băiat. Sincer, pentru mine a fost tot timpul și este un subiect sensibil, prin prisma a tot ceea ce am trăit eu în copilărie, prin cum s-au desfășurat lucrurile, a situației prin care ne aflăm în momentul de față”, a declarat Cristi Mitrea în cadrul podcast-ului.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com