De ce nu reușești să slăbești. 4 obiceiuri care te împiedică să dai jos kilogramele în plus

Ai o dietă echilibrată, faci și mișcare.. şi totuşi, rezultatele întârzie să apară, cântarul indicând aproape aceeaşi greutate, cu mici variaţii pe parcursul zilei. Care ar putea fi problema?

Poftele

Poftele sunt un alt dușman al hotărârii tale curajoase. Parcă ai avea chef de o ciocolată sau de cartofi prăjiți. Responsabil cu poftele este hipotalamusul. Așa că nu e de vină cine a pus gogoșeria în drum, ci faptul că organismul tău e obișnuit cu o cantitate mai mare de hrană pentru a transmite semnalele de sațietate. Cum eviți? Aici doar voința este aliatul tău. Trebuie să reziști până când obișnuință se schimbă. Un mic truc este că frigul accentuează senzația de foame, iar căldură o inhiba.

Micile scăpări

Micile scăpări îți sabotează mereu voința. O bombonică e interpretată ca un eșec, îți faci procese de conștiință, te culpabilizezi și, drept pedeapsă, dai gata toată cutia. Cum eviți? Relax, take it easy, vorba cântecului. Evaluează obiectiv situația: ce e o bombonica pe lângă toate cele de la care te-ai abținut până acum? Nu e cazul să dramatizezi.

Ți se pare că nu slăbești

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

Deși ești conștiincioasă și te ții strict de dietă, acum cântarului se mișcă mult prea icnet. Te deranjează teribil că nu se văd rezultatele. Cum eviți? Fie ți-ai propus niște standarde prea ambițioase, fie ai nevoie de timp ca să te obișnuiești cu noul regim. Corpul tău vrea să se convingă că nu-i vorba de simple toane.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com