AD

ACTUALITATE

De ce poliția a venit de 9 ori la casa Prințului Harry și a lui Meghan Markle

todayaprilie 9, 2021 3

Background
share close
AD
AD

La locuința Prințului Harry și a lui Meghan Markle oamenii legii s-au prezentat de nouă ori în nouă luni. Ce s-a întâmplat și care este, de fapt, motivul pentru care poliția le-a bătut la ușă de atâtea ori.

Ducii de Sussex s-au trezit cu oamenii legii la locuința lor din sudul Californiei de nouă ori în nouă luni. După ce s-au mutat în casa lor din Montecito, alături de micuțul Archie, anul trecut, oamenii legii au răspuns la apeluri listate ca solicitări telefonice, activări ale sistemului de alarmă şi încălcare a proprietăţii. În interviul susținut în emisiunea celebrei Oprah Winfrey, cei doi și-au exprimat temerile legate de securitatea lor. În luna iulie a anului trecut, poliția a fost chemată de patru ori. În ajunul Crăciunului, poliția s-a prezentat la locuința lor, după ce un bărbat ar fi pătruns ilegal, arată stirileprotv.ro.

Ce job avea Meghan Markle la vârsta de 13 ani

De la vârsta de 13 ani, Meghan Markle a început să muncească, pentru a-și face bani de buzunar. Ea s-a angajat atunci într-un magazin de iaurt. Incredibil a fost momentul în care, Meghan, în timpul interviului a rostat numele locului unde a lucrat, iar apoi patronii magazinului au fost pur și simplu asaltați de comenzi!

Chiar dacă acum stă într-o locuință fastuoasă care costă extrem de mult, alături de partenerul ei, Prințul Harry, și copil, iar în prezent are un venit stabil și mare, în trecut Meghan Markle câștiga un salariu extrem de mic, unii ar spune „mizerabil”. Patronii magazinului de deserturi pe bază de iaurt o plăteau pe aceasta cu salariul minim pe economie la acea vreme. Chiar dacă nu primea bani mulți, Meghan Markle s-a făcut foarte plăcută în rândul clienților și a colaborat bine cu angajații, colegii ei de muncă, arată Ok Magazine.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com