De ce s-au despărțit, de fapt, Dana Nălbaru și Călin Goia. Ce a dus la separarea lor

Dana Nălbaru este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. De câțiva ani, fosta cântăreață din trupa Voltaj a dispărut din atenția publicului și a lăsat deoparte lumina reflectoarelor, concentrându-se pe alte proiecte. Totuși, se vorbește și acum despre relația ei cu Călin Goia, care s-a sfârșit brusc, deși nimeni nu se aștepta.

Motivul despărțirii dintre Dana și Călin

Dana Nălbaru şi Călin Goia au format în trecut unul dintre cele mai iubire cupluri din showbiz. Deşi toată lumea se aştepta ca cei doi să ajungă la altar, după şapte ani de relaţie, totul s-a terminat între ei brusc. După toți acei ani de iubire, au decis să meargă pe drumuri diferite.

S-a zvonit la început că infidelitatea artistei ar fi dus la separare. Gurile rele spuneau că ar fi avut o relație pe ascuns cu unul dintre membrii trupei HI-Q, Vlad, dar aceste bârfe nu au fost luate în seamă de Dana sau de Călin. Cei doi au fost foarte rezervați în comentarii și nu au făcut prea multe declarații despre acest subiect, din prea mult respect unul pentru celălalt.

Totuși, Călin Goia a declarat atunci că nu au putut face mai mult pentru relația lor, că inima iubitei sale deja aparținea altcuiva, lăsând de înțeles că ea l-a părăsit pentru Dragoș Bucur, cel care i-a devenit și soț.

“Am hotărât amândoi să ținem totul ascuns, pentru că situația nu era extrem de clară. Despărțirea finală a survenit însă la sfârșitul lui iunie. Știam de relația cu Dragoș, îmi spusese Dana. Asta e viața, noi nu am reușit să facem mai mult”, a spus solistul de la “Voltaj”.

Dana Nălbaru a suferit mult în relația cu Călin

Dana Nălbaru și-a făcut și ea curaj, ulterior, și a vorbit despre eșecul ei în dragoste. Cântăreața a spus că nu se mai simțea de mult timp bine în acea relație și mereu avea senzația de neîmplinire. Nu se putea bucura de nimic bun și făcea aproape zilnic atacuri de panică, de care credea că nu va scăpa niciodată.

„Ajunsesem să nu mai vad lucrurile frumoase din jur, senzația de neîmplinire sporea, m-am îmbolnăvit. Ajunsesem să fac atacuri de panică aproape zilnic. Dar nu neaparăt atacurile de panică erau problema, ci frecvența cu care se întâmplau și felul în care simțeam că nu voi scăpa niciodată de ele, doar dacă scap de ceea ce mă face pe mine nefericită. Nu mă simțeam ințeleasă… A fost greu să o iau de la capăt. Ăntotdeauna e greu să o iei de la capăt”, a spus artista.

Deși i-a fost greu să treacă peste tot, artista trăiește acum o frumoasă poveste de iubirea alături de Dragoș Bucur. Cei doi au împreună o familie minunată. Cuplul, căsătorit din 2005, are doi copii, pe Sofia, în vârstă de 13 ani, şi pe Kadri, în vârstă de 6 ani, precum și o fetiță de 8 ani, adoptată.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com