De ce s-au despărțit, de fapt, Ilie și Amalia Năstase. Motivul era știut doar de ei

Ilie și Amalia Năstase au format unul dintre cele mai închegate cupluri. Relația lor a durat mai bine de 20 de ani și a scris istorie în rândul cuplurilor, iar toată lumea a fost uimită atunci când cei doi au anunțat că divorțează. După mai bine de 10 ani de ani la divorț, Amalia Năstase a vorbit despre motivele reale care au dus la separare.

Ce a dus la divorțul Amaliei de Ilie Nătase

Amalia și Ilie Năstase s-au cunoscut când femeia avea doar 21 de ani și el era în floarea vârstei, bucurându-se de succesul din sport. Doi ani la rând, el a curtat-o pe Amalia care părea să nu cedeze deloc carismei sportivului, gândindu-se că va sfârșit ca toate celelalte fete cărora Ilie le mai făcuse avansuri. În final, cei doi au format un cuplu și au ajuns în atenția tuturor.

Cei doi păreau de nedespărțit și relația lor a evoluat rapid. Din rodul iubirii lor au rezultat și două fete. După 21 de ani de iubire, au anunțat că vor divorța. La acel moment, au refuzat să dea multe detalii despre separarea lor și au preferat să se ascundă de ochii lumii, deși era cel mai discutat subiect al momentului.

Anii au trecut și Amalia a decis să facă lumină. Astfel, fosta soție a lui Năstase a mărturisit că despărțirea a fost unul dintre cele mai dureroase lucruri care i s-au putut întâmpla. A fost nevoită să ia totul de la 0 și să-și schimbe complet viața, dar a preferat asta, decât să stea într-o relație în care nu mai este fericită.

“Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster, erau niște munți de frică în fața mea. Mă gândeam ce fac, lumea din jur îmi zicea: Nu mi-a fost ușor, dar știam că pot să încep de la zero. Am reușit să reconstruiesc și viața copiilor, și pe a mea. Când am anunțat divorțul a fost cel mai greu, era toată atenția pe mine. Am dat o scrisoare și gata. S-a terminat, nu am mai continuat. După ce nu mai ești bine ca și cuplu, o lași așa și gata.”, a povestit Amalia.

Amalia încă are o relație bună cu Ilie Nătase

Deși au trecut mai bine de 10 ani de la divorț, Amalia a mărturisit că încearcă să aibă o relație bună cu tatăl celor două fiice ale sale, de dragul acestora. Ilie păstrează legătura cu cele două fete și este tare mândru de ele, așa cum și ele se mândresc că au un tată care a scris istorie în sport.

Amalia și-a refăcut viața de câțiva ani buni și are și un băiețel cu partenerul său de viață. Ea nu a uitat tot ce a făcut Ilie Năstase pentru ea și spune că este recunoscătoare pentru meritul pe care îl are el pentru persoana care a devenit astăzi.

.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com