De ce s-au despărțit, de fapt, Lidia Buble și Răzvan Simion. Cântăreața a spus sincer abia acum - RADIO FX NET

De ce s-au despărțit, de fapt, Lidia Buble și Răzvan Simion. Cântăreața a spus sincer abia acum

A trecut mai bine de un an de la despărțirea răsunătoare dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, dar nimeni, în afară de ei doi, nu a înțeles exact unde a fost problema care a dus la marea ruptură. Nici măcar Lidia, cunoscută pentru stilul dezinvolt și pentru sinceritate, nu a dat detalii despre motivele pentru care s-a despărțit de Răzvan. Nici acum, când fostul ei iubit este într-o altă relație, Lidia nu a avut nicio reacție. I-a spus, totuși, ceva important artistei Jo, care a avut o relație tumultoasă, și de aici am putea deduce ce gândește Lidia cu adevărat.

De ce s-au despărțit Lidia Buble și Răzvan Simion

Într-un podcast la care a fost invitată recent, Jo a dat din casă și a spus ce știe de la Lidia despre relația cu Răzvan Simion, dar și modul în care Lidia privește viața, în general. Se pare că artista a încurajat-o pe Jo să-și trăiască viața, să se bucure că este tânără, frumoasă și să aibă grijă în permanență de modul în care arată.

Lidia e una dintre cele mai bune prietene ale mele din industrie și mi-a zis că se înțelege cu Răzvan mai bine acum decât înainte. Lidia de multe ori îmi dă sfaturi de tipul ‘tu trebuie să te uiți în oglindă să vezi cine ești, să te distrezi, ești tânără, ești frumoasă, ai grijă de tine și când duci gunoiul, trebuie să strălucești. Eu nu sunt așa, de asta am de învățat de la Lidia, a spus Jo la podcastul lui Dragoș Mușat și Cosmin Natanticu.

Putem înțelege din aceste vorbe pe ce anume pune preț Lidia și cum vede ea viața și relațiile de cuplu. De asemenea, Jo a spus că știe de la Lidia că ea și Răzvan se înțeleg mai bine acum decât atunci când formau un cuplu.

Cinci ani au fost împreună Lidia Buble și Răzvan Simion. El este și managerul ei, chiar dacă s-au despărțit. Anunțul cu privire la ruptură a fost a fost făcut de către Răzvan. Niciodată Lidia nu a comentat în niciun fel.

Lidia Buble este singur, Răzvan Simion iubește din nou

Lidia nu a mai avut nicio relație de iubire, cel puțin nu una oficială, după despărțirea de Răzvan. În schimb, matinalul de la Neața a cunoscut-o pe Daliana Răducan și prima dată când s-au afișat împreună în calitate de cuplu a fost la petrecerea de cununie civilă a lui Dani Oțil.

Acum matinalul de la Neața iubește din nou o arhitectă cu care în această perioadă este într-o vacanță de vis, în insulele Seychelles. Relația lor pare din ce în ce mai sudată, mai ales că Răzvan a împlinit zilele trecute 41 de ani, și ales să marcheze aniversarea sa de mână cu Daliana Răducan.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com