De ce se sfărâmă, de fapt, drobul. Detaliul de care multe gospodine nu țin cont - RADIO FX NET

De ce se sfărâmă, de fapt, drobul. Detaliul de care multe gospodine nu țin cont

Mai sunt doar câteva zile până la Paște, iar listele fiecăruia sunt deja pregătite. Majoritatea gospodinelor știu ce au de făcut, ce meniu vor avea pentru marea sărbătoare, iar printre preparate se numără și drobul de miel. Este nelipsit de pe mesele românilor, dar nu de fiecare dată este gătit cum trebuie și ajunge să se sfărâme.

Cum faci un drob care nu se sfărâmă

Drobul de miel este cel mai iubit preparat de pe masa de Paște, pentru care gospodinele fac tot posibilul ca să iasă ca la carte. Află că nu poate ieși perfect dacă nu ții cont de anumite detalii importante. Printre cele mai mare eșecuri din bucătărie este drobul crăpat, care nu are deloc un aspect plăcut și care nu se taie nici uniform.

Asigură-te că ai pregătit corect umplutura, că ai tocat așa cum trebuie toate organele și ai stors prapurul de apă! Dacă acesta rămâne umed, nu se va uni cu toată carnea și va ajunge să crape în timp ce stă la cuptor. În plus, unele gospodine obișnuiesc să ungă drobul cu ou, ceea ce ar fi un alt secret pentru un preparat cu o suprafață uniformă.

Când se pune, de fapt, sarea în drob

Puține gospodine știu secretele care te ajută să faci un drob perfect, iar unul dintre ele este momentul oportun în care să adaugi sarea. Poți pune condimentele încă de la început, dar există un detaliu important legat de sare. Mai exact, după ce toci organele, le pui la călit, dar asigură-te că fără sare!

Adaugi acest condiment abia după ce le scoți din tigaie, pentru că el tinde să întărească organele. După ce stingi focul, poți pune câtă sare vrei. Chiar dacă puneți sare mai mult decât în mod normal, ea se va mai dilua cu ouăle crude și se va mai diminua gustul înțepător și în urma coacerii.

Asigură-te că răcești organele înainte de a le tăia sau da la mașină. Se spune că acestea nu se vor tăia uniform dacă sunt prea calde sau se vor face ca o pastă în mașina de tocat.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com