De ce se vehiculează că Narcisa este marea câștigătoare Chefi la Cuțite 2021 - RADIO FX NET

De ce se vehiculează că Narcisa este marea câștigătoare Chefi la Cuțite 2021

Narcisa, finalista Chefi la Cuțite este de ceva vreme, în opinia internetului, dar și ale unor articole din interior, câștigătoarea sezonului 9. Odată apărute zvonurile, acestea au început să prindă contur. În primul rând calificarea ei în finală, iar în finală pare de departe concurenta care are cea mai închegată echipă.

Narcisa, câștigătoarea Chefi la cuțite 2021?

Zvonurile au început sa apară mai frevent încă din battle-ul 13 și s-au intensificat în ultima săptămână.Narcisa, posibilă câștigătoare Chefi la Cuțite, alături de soțul ei

Narcisa, posibilă câștigătoare Chefi la Cuțite, alături de soțul ei

Adevărul va fi aflat în finala din 16 iunie 2021 a sezonului 9 Chefi la cuțite, dar ce e de dezmințit merită să fie reamintit.

Chefi la cuțite este unul din puținele reality show-uri pe „bune”. În traducere scenariștii și regizorii emisiunii, intervin discret în formatul emisiunii și deși pare că unii sunt favorizați sau alții chiar nu cred că Chefii chiar nu știu ale cui sunt farfuriile jurizate este de fapt totul o bună regie.

Total fals. A se înțelege că scenariștii trebuie să facă emisiunea interesantă și practica formatului internțional Chefi la cuțite permite să se creeze momente emoționante, de dramă, pe care se pune accent pentru a trăi cât mai cu sufletul la gură fiecare difuzare.

Reality show mai înseamnă că o mână de oameni „obișnuiți” sau din „popor” au ocazia să demonstreze ceva la televizor și asta nu este ceva nou, ci este de când a reușit televiziunea să evolueze.

ZVON: Antena 1 copiază Pro TV și pune câștigătoare o femeie de etnie romă. Fals.

Alt zvon este că Antena 1 ar fi adoptat tehnica Pro TV, care a fost evidențiată în general la Românii au talent. În sensul că au câștigat foarte ușor cazurile „sociale”, care au cucerit inimile telespectatorilor cu povestea, nu talentul.

Chiar dacă pare o afirmație care are fundament, cel mai important factor în selectarea unor concurenți, să presupunem intenționată nu reală, este audiența emisiunii. Se fac studii foarte clare care dintre echipe, concurenți, momente pot ține totuși 3 ore și jumătate publicul la TV.

Prin urmare ar fi Nedrept ca, în cazul în care câștigă Narcisa Chefi la cuțite, să fie considerată câștigătoare pentru faptul că este de etnie romă și se vrea a se transmite un mesaj social.

Exact cum ne-au sfătuit cei trei Chefi, a fost să analizăm bine semifinalele și finala și să înțelegem că mare câștigător al sezonului 9, a fost ales pe baza performanțelor sale.

Important de înțeles: Orice format TV trebuie cosmetizat puțin pentru a atrage interesul publicului. N-ar fi deloc spectaculos dacă montajul emisiunii ar însemna doar prezentarea fierberii / gătirii preparetelor. Ne-am plictisi groaznic.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com